Hirmagazin.eu
Főoldal » A közvéleményhez fordulnak segítségért a bicskei tűzoltók
Belföldi hírek

A közvéleményhez fordulnak segítségért a bicskei tűzoltók

Egy-két éven belül vége a mentéseknek, ha nem lesz új kocsi.

Közadakozásból lehet új fecskendője a bicskei tűzoltóságnak, miután az egyik jármű állapota egy-két éven belül már nem fogja lehetővé tenni az éles bevetést – írja a Kemma.hu.

A megye számos tűzeseténél szolgáló tűzoltók az 1-es úton és az M1-es autópályán is rengeteg mentésben részt vettek már, tavaly például a bajnaiakkal összefogva egy égő zsámbéki házból hoztak ki gázpalackokat.

Az önkéntesekből álló bicskei tűzoltóság, mindamellett, hogy 13 településre vigyáz, az autópályán is segítenek Biatorbágy és Tatabánya között, az 1-es főúton pedig 24 kilométer az övék.

Bicskén minden tűzoltó a szabadidejét áldozza fel ezért a nemes hivatásért, ha szükséges, riasztásra sietnek, éjjel-nappal, hétköznap-hétvégén vagy akár ünnepnapon is, ezzel is hozzájárulva a biztonsághoz.

A tűzoltóság saját bevételeinek az 50 százaléka normatív állami támogatásból, 15 százaléka a bicskei önkormányzattól, és a maradék bérmunkákból tevődnek össze.

Az új gépjármű beszerzésére Bicske rendkívüli támogatásként felajánlott 20 millió forintot, de ez a legfőbb beavatkozó jármű cseréjéhez sajnos nem elegendő.

Itt lehet adakozni: Bicskei Önkéntes Tűzoltóság, Erste Bank: 11600006-00000000-80926933

Nyitókép: MTI/EPA/Yoan Valat
infostart

Hasonló hírek

Ennyi volt, már ki is jöttek a Parlamentből az ellenzéki képviselők – Így tettek esküt a lépcsőn – fotók

Géza

A migrációs válsághelyzetről tanácskoznak a Fidesz frakcióülésén

Edit

Orbán Viktor: A kormány demográfiai tervei főként arra irányulnak, hogy a 25-35 éves korosztály gyermekvállalását ösztönözzék!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!