Hirmagazin.eu
Főoldal » A közösségi médiák megmutatják, hogy ki vagy!
Technika, kommunikáció

A közösségi médiák megmutatják, hogy ki vagy!

Bármit is mondanak a szkeptikusok, ebben a világban már nem lehet élni az internet és a közösségi médiák használata nélkül.

Minden tárgy, az üzleti élet, a közösségi élet, a magánélet, a pihenés, szórakozás, utazás, hobby, mind-mind a közösségi médiák köré csoportosul.

A közösségi médiákon, óhatatlanul is, de mindenképpen információhoz jutsz, olyanokhoz is, amiről korábban nem gondoltad, hogy érdekelni fog, azonban egyszer megláttad, mert a barátod vagy ismerősöd megosztotta, twittelte, lájkolta, hozzászólt, és felkeltette a te érdeklődésedet is.

Ha akarod, ha nem, jönnek az információk, tanácsok, hírek, cikkek, hazánkról és a nagyvilágról, ismert- és ismeretlen személyekről, eseményekről, történetek, üzletek, szakértők, figyelmeztetések, ötletek, képek és videók tömkelege, és persze vannak rossz dolgok is, azt azonban, ha okos, vagy, kitörlöd, azokkal nem foglalkozol.

A www.hirmagazin.eu online média kiemelt hangsúlyt fektet a belföldi hírekre, hazánk biztonságának kérdéseire, a magyar kormány-, a miniszterelnök-, a magyar rendőrség-, katonaság- és fegyveres testületek áldozatos tevékenységének bemutatására, a világesemények objektív megmutatására, tanácsok közlésére, szakértők megszólaltatására, művészeti- és kulturális tájékoztatására, érdemes programok terjesztésére, és a közvetlen pihenést és szórakozás elősegítő hasznos információk, valamint okos- és vicces képek, videók megjelenítésére.

A Google irányelvei szerint, a hazai törvények betartásával működünk. Felületeinken a tiltott tartalmakkal nem találkozhattok, hiszen nincs is rá szükség, ha a tiltásról állásfoglalás is született.

Magyarországon, a magyar emberek-, magyar olvasók-, magyar üzletemberek körében a következő közösségi médiák a legelterjedtebbek, és legkedveltebbek: Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Pinterest. Médiánk ezeken a közösségi médiákon jelen van. és aktív, napi médiatevékenységet folytat.

A közösségi médiákon szabadnak érzed magad, bemutatkozhatsz, elmondhatsz magadról mindent, mert azon túl, hogy az alapinformációkat a közösségi média is elkéri rólad, te önmagadról, bármit megmutathatsz, természetesen az etikai kereteken belül.

Amit és ahogy megmutatsz magadból, magadról, az értékmérő mások számára, hiszen általánosan elfogadott tény ma, hogy olyan az ember, ahogyan a közösségi médiákon viselkedik.

Ha olyat teszel, ami a közösségi médiák irányelveivel ellentétes, elveszted a fiókodat.

Akinek ma nincs közösségi média-fiókja, és nincs profilja, az információkról, tanácsokról marad le, nem ismerhet meg embereket, nem köthet barátságokat, életéből fontos kérdések maradnak ki.

Elmondok egy nem régen történt esetet:

Pista barátom, kicsit magának való volt. Szinte semmi nem érdekelte, néha felment az internetre, a Google-ban keresgélt, de csak olyan dolgokat, ami érdekelte őt. Pista barátomnak már nagyon sokszor javasoltam, készítsen Facebook-fiókot, ha nem is érdekli az összes tárgy, ami ott fellelhető, biztosan fog hasznos információkkal is találkozni. Hiába unszoltam, megmaradt annál, hogy esetenként keresgélt az interneten, itt-ott.

Egyik reggel összefutottam vele, és parázs vita alakult ki közöttünk, mert én védtem a közösségi médiák jelentőségét, hasznosságát, persze elmondva azt is, hogy a fiatalok terhére milyen káros következményei is lehetnek, de hát Pista barátom már jóval túl volt az ötvenen. Azzal búcsúzott el tőlem, hogy menjek a fr..-ba, és nehogy még egyszer megemlítsem neki ezt a témát.

Pár nappal később hallottam, hogy Pista barátomat elgázolta egy kamion egy forgalmas úton, mert óvatlanul át akart kerekezni a túloldalra.

.. Ha bármelyik közösségi médián jelen lett volna, sokszor találkozhatott volna akár a rendőrség figyelemfelkeltésével e témában, akár más szakértői tanácsokkal, nagyobb eséllyel elkerülhette volna a tragédiát!

Erről is és mindenről, ami fontos, olvashatunk a közösségi médiákon, ha akarjuk, ha nem, az információk a szemünk elé kerülnek.

Én a Facebook közösségi médiát emelem ki most, mert a magyarok legtöbbje, az ideje jelentősebb részét, a Facebook közösségi médián tölti el.

Facebook amerikai alapítású közösségi hálózat, amely 2004. február 4-én kezdte meg működését.

Az egyik legnagyobb ismeretségi hálózat a világon, amely 2011 februárjára már több mint 637 millió regisztrált felhasználót számlált, mára ez a szám a többszöröse is lehet.

A rendszer használata ingyenes, egy egyszerű regisztrálással lehet meghívás nélkül hozzá csatlakozni. A felhasználók létrehozhatnak egy személyes profilt, kapcsolódhatnak ismerőseikhez, csoportokhoz és rajongói oldalakhoz egyaránt, valamint üzeneteket válthatnak és eseményeket szervezhetnek.

Az üzenő-falon keresztül híreket, információkat, weboldalakat és videókat is megoszthatnak egymással. Városok, munkahelyek, felsőoktatási intézmények vagy régiók (például Magyarország) által szervezett közösségekhez csatlakozhatnak, és érhetnek el bennük másokat.

A saját hálózaton belül a mások adatlapja részleteiben is látható, míg más közösséghez tartozó felhasználó adatlapja nem, de ez függ a felhasználók egyedi beállításaitól is.

 

A Hirmagazin.eu online média közösségi média-tevékenysége, a Facebook közösségi médián a legerősebb. Napi átlag száztízezer fő feletti rendszeres és visszatérő olvasónk van, húszezer feletti kedvelőnk, aki nagy része be is állította kezdőlapjának a médiát.

Kampányokban nem ritka, egy-egy esetben a napi 500-600 ezer fő látogató sem, mint ahogyan az is előfordul, hogy strandszezonban, inkább a hűs vizet választják az emberek, és csak késő este látogatnak el hozzánk, amely a látogatási adatokban is megmutatkozik.

Ennyi kis bevezető után akkor nézzük, hogy alakul a Hirmagazin.eu online média napi látogatottsága, minden közösségi média és a világhálóról érkező összes direkt – és indirekt keresés tekintetében:

A 2018. január 1. napjától – augusztus 22. napjáig, a napi átlag: 213.098 fő.

A látogatottsági adatok dinamikusan növekednek.

Legyetek a Hirmagazin.eu online média olvasói, legyetek médiánk kedvelői, és használjátok ki azokat a lehetőségeket, amelyekkel vállalkozásotokat a hirdetési felületeinket megjelenő hirdetéseitekkel menedzselhetjük.

A médiaajánlatban foglalt díjak tájékoztató-jellegűek, a hirdetést is, és a díjakat is, a megrendelői igények szerint alakítjuk ki. A hirdetés tartós megrendelése esetében jelentős kedvezményekkel tudunk kedveskedni!

Forrás: www.hirmagazin.eu

Képek: pannonrtv, tocatch.info, Facebook, Wikipedia

Hasonló hírek

Olvashatóvá válnak az összeégett papirusztekercsek

info

Újabb közösségi médiás játék kergeti öngyilkosságba a tiniket

Edit

Megmutatjuk, mit tegyen, ha csődöt mond a Windows 10

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------