Hirmagazin.eu
Főoldal » A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye
Belföldi hírek

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye

Brüsszel a kitoloncolásról prédikál, de Sorosékkal együtt azonnal fellép a jogszerű kitoloncolással szemben.

Megdöbbentő, hogy miközben egyes brüsszeli és más politikusok kétszínűen a kitoloncolás fontosságáról prédikálnak, azonnal megpróbálják megakadályozni az illegális bevándorlók törvényes kitoloncolását, hogy ezzel is még több bevándorlót tartsanak Európában. A magyar hatóságok az irányadó uniós és magyar törvényeknek megfelelően jártak el az illegális bevándorlók kitoloncolásakor, amelyet ismét egy Soros-szervezet próbál most Brüsszelen keresztül is megakadályozni.

Magyarország a Frontex légi kitoloncolási művelete keretében 2019. május 8-án 17 fő afgán illegális bevándorló Afganisztánba történő törvényes kitoloncolását szervezte meg. 16 fő esetében azért, mert a menedékkérelmükben érdemben eljáró hatóság – kitoloncolásukat is magában foglaló – döntését a bíróság jogerősen elutasította, egy főt pedig embercsempészés bűntette elkövetése miatt jogerős ítélettel utasítottak ki Magyarországról.

Az illegális bevándorlók közül 11 fő írásban nyilatkozott arról, hogy Szerbia irányába önként elhagyja Magyarország területét, amely hatósági közreműködés nélkül megtörtént. A jogerős kiutaztatás végrehajtásának megakadályozása érdekében egy külföldről finanszírozott civil szervezet, a Magyar Helsinki Bizottság az Emberi Jogok Európai Bíróságához fordult. A Bíróság egy öt főből álló család esetében rendelkezett a kitoloncolás átmeneti felfüggesztéséről, a Bíróság döntésének Magyarország eleget tett.

Kormányzati Tájékoztatási Központ

(MTI)

Hasonló hírek

Naponta hatezren jönnek Magyarországra illegálisan

Edit

Így kapják meg a nyugdíjasok a prémiumot

Géza

Kiderült: Ez történt a Momentum fiatal alelnöknőjével, miután elvitték a rendőrök

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------