Hirmagazin.eu
Főoldal » A kormány kiáll a Stop Soros törvénycsomag és az alkotmánymódosítás mellett
Kormány

A kormány kiáll a Stop Soros törvénycsomag és az alkotmánymódosítás mellett

A távozó brüsszeli Bizottság még elvégzi a piszkos munkát a bevándorláspárti erőknek – Reagálás az Európai Bizottság ma bejelentett eljárásaira.

A ma bejelentett Magyarország elleni eljárások fokozott nyomásgyakorlást jelentenek a magyar bevándorláspolitikára. A távozó brüsszeli Bizottság még elvégzi a piszkos munkát a bevándorláspárti erőknek.

Azt akarják elérni, hogy Magyarország vonja vissza a Stop Sorost, a szigorúbb bevándorlási szabályokat, és számolja fel a határvédelemben kulcsfontosságú tranzitzónát. Ezek a jogszabályok mind a magyar emberek akaratát érvényesítik, az illegális migráció elleni védelmet, Európa és Magyarország védelmét szolgálják, ezért a kormány áll minden eljárás elébe. Visszautasítjuk a menedékkérők ellátásáról szóló hazugságokat,  a tranzitzónákban tartózkodók ellátása a jogszabályoknak megfelelően történik, a menekültügyi kérelmet benyújtók egészen a menekültügyi eljárás végéig jogosultak ellátásra.  Egyúttal bízunk abban, hogy a novemberben megalakuló új Európai Bizottság elődjével szemben nem politikai nyomásgyakorlásra használja fel a jogi eljárásokat és nem a bevándorlás megszervezésén, hanem megállításán fog dolgozni.  Az Európát védő tagállamokat nem büntetni, hanem segíteni kell.

kormany.hu/Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Megjelent a kormányhatározat: A kormány felfüggeszti a börtönkártérítések kifizetését

Géza

Idén is élhetnek a nők a nagymamanyugdíjjal

Géza

A magyar kormánynak nincs félnivalója a 7-es cikk szerinti eljárásban

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!