Főoldal » A kopasz magyar operaénekesek a legjobbak az ágyban! (+18)
18+

A kopasz magyar operaénekesek a legjobbak az ágyban! (+18)

Tudtad, hogy Európában a legnagyobb férfimérettel a magyarok rendelkeznek? És hogy a kopasz(odó) férfiak a legjobbak az ágyban? Lehet, hogy a nők nem is tudják, kiről álmodnak?
legnagyobb férfiméret

Összeszedtünk több tudományos kutatást és megnéztük, ezek alapján ki lehet a nők álma. Meglepődtünk az eredményen – vajon a nők tudják ezt?

 Méretek

legnagyobb férfiméret2

Itt egy térkép, amit egy 2011-es kutatás alapán állítottak össze, az átlagos férfiméretekről országonként. Az országok fölé centiben kiírták, hogy mire számíthat egy hölgy a helybéli férfiaktól.

És csodák csodája: 16 és fél centivel mi, magyarok lettünk az elsők! (A franciákat és az olaszokat előztük meg.)

Aktivitás

Az angol Dailymail kutatása szerint a kopasz(odó) férfiak a legaktívabbak az ágyban. Ezen kívül 40%-kal alacsonyabb a hererák kialakulásának esélye is az erősen kopasz(odó) férfiak esetében.

legnagyobb férfiméret3

A magas tesztoszteron-szint (ami a kopaszodásért felelős) férfiasabb férfivá teszi őket. A nőstények eredetileg, “a természetben” a magas tesztoszteron-szintű hímeket keresik és részesítik előnyben. Ehhez képest a fogyasztói társadalom stigmatizálta a kopaszodást, hogy el tudják adni a méregdrága hajnövesztő szereket.

Pedig a kopasz(odó) férfiak úgy tűnik, tényleg tudnak valamit (legalábbis az angolok szerint).

Mi hiányzik még?

Érzékenység és romantika

Mert nem csak az erő és a méret lényeges. Egy nő arra vágyik, hogy érzékenyen, tisztelettel és szeretettel érjenek hozzá. William Beeman kutatása alapján a világ legérzékenyebb férfiait a művészek között kell keresni. És közöttük is a zene rezgéseire és finomságaira hangolódott operaénekesek azok, akik a legtöbbet tudják nyújtani egy nő számára. (Utánuk következnek az orvosok és meglepő módon a tanárok.)

legnagyobb férfiméret4

Lehet, hogy nincs jobb “előjáték”, mint egy este az Operaházban, egy szerenád a holdfényben és utána egy finom lelkű férfi érintése? Nem is beszélve a nagyszerű beszédhangról…

Összegzés

A fentiek tehát arra utalnak, hogy a tökéletes partner egy magyar, kopasz(odó) operaénekes lenne. Persze ez az együttállás meglehetősen ritkának tűnik, de azért ne keseredj el: magyar férfit, kopaszodó férfit és érzékeny férfit is lehet találni nem keveset az utcákon.

 

Forrás: tudnodkell

Hasonló hírek

18+ Furcsa rendellenesség miatt fenékszex után esett teherbe a nő!

Mazsi

Ez a jel biztosan megmutatja: Pofátlanul megcsal a csajod

Mazsi

Szexuális forradalom: Te mit tudsz róla?

Edit