Image default
Tudástár - minden érdekesség

A kiszivárogtatott dokumentumok megerősítik a földönkívüliek és az UFO-k létezését

A WikiLeaks jelentős közfigyelmet kapott az elmúlt években, ezért megfelelő médium lett az UFO és földönkívüli jelenséggel kapcsolatos dokumentumok kiszivárogtatására, amely egyre nagyobb érdeklődést vált ki szerte a világon.

2016-07-16_08-16-04

Ami az UFO dokumentumokat illeti, a WikiLeaks által nyilvánosságra hozott információk és iratok gyakorlatilag nem jelentősek ahhoz képest, ami már elérhető a nyilvánosság számára. Azt azonban nagyon jól megmutatják, hogy ezek a témák még mindig a szigorúan titkos kategóriába tartoznak szerte a világon. További jelentős földönkívüliekkel és UFO-kkal kapcsolatos dokumentumok érhetők el az NSA, és a brit Nemzeti Archívum oldalán.

https://www.nsa.gov/search/?q=ufo

http://www.nationalarchives.gov.uk/ufos/

Wikileaks UFO / Földönkívüli dokumentumok

Prominens litván politikus mondta azt, hogy van egy “csoport UFO, akik befolyást gyakorolnak a kozmoszból,” és hogy “Létezik egy egyre kevesebb személyből álló csoport, akik megpróbálják racionálisan elemezni a helyzetet és objektíven értékelni, hogy mi történik.

https://wikileaks.org/plusd/cables/06VILNIUS1050_a.html

Ez a távirat 2006-ból származik az amerikai nagykövetségről Vilniusból, Litvániából. A kijelentést Albinas Januska tette, akit abban az időben neveztek ki a litván miniszterelnök tanácsadójának.

A japán kabinet főtitkára Nobutaka Machimura azt mondta, hogy az UFO-k határozottan léteznek.

Ez a dokumentum Japánból való, amely azt mutatja, hogy a kabinet főtitkára elégedetlen volt a kormány hivatalos álláspontjával kapcsolatban, amiért elutasították az UFO-k létezését. A dokumentum azzal folytatja, ahogy egy sajtótájékoztatón kijelentette, hogy “Biztos vagyok benne, hogy vannak azonosítatlan repülő tárgyak, különben lehetetlen megmagyarázni a Nazca-vonalakat (Peruban).

https://wikileaks.org/plusd/cables/07TOKYO5603_a.html

Azt is kijelentette, hogy “a kormány csak egy szabványos választ nyújtott hivatalos nyilatkozatában” az UFO-kkal kapcsolatban.


A tadzsikisztáni Dushanbe polgármestere azt mondja, hogy van élet más bolygókon, és a Földön szükség van a békére és az egységre.

2010. január 13-án a nagykövet meghívta Dushanbe polgármesterét és a parlament felőházának elnökét Mahmadsaid Ubaidulloev-et a parlamenti irodájába. A polgármester a találkozót egy hosszú diskurzussal kezdte Afganisztánról, megöszönve az Egyesült Államoknak a hozzájárulását és áldozatvállalását, és azt mondta, hogy az amerikai tevékenység nagyon fontos volt, ‘ahogy belépünk a harmadik évezredbe, a 21. századba.‘ Ubaidulloev úgy gondolta, hogy a fő feladat az, hogy kialakuljon egyfajta nemzeti identitás az etnikailag eltérő csoportok között, és azt mondta, az Egyesült Államok egy példa volt erre. Azt is megjegyezte, hogy a ‘háború nagyon veszélyes,‘ és azt mondta, hogy ‘tudjuk, hogy van élet más bolygókon, de először itt kell békét teremtenünk.’

Julian Assange azt mondta, hogy egy Raeliánusoknak nevezett UFO kultusz aggodalomra adott okot az Amerikai Egyesült Államok nagykövete számára Kanadában. Nem meglepő, hogy az amerikai nagykövet aggódott ezen csoport miatt. A kormányzati szervek érintettek voltak a földönkívüli eltérítettek és kontaktok zaklatásában, megfigyelésében és kihallgatásában már évek óta. Már nagyon hosszú ideje tanulmányozzák a témát.

A WikiLeaks úgy tűnik nagy figyelmet szentel annak, hogy vajon miért tussolták el ennyire mélyen ezt a témát. Mindezt teszik annak ellenére, hogy a dokumentumok nem olyan jelentősek mint azok, amelyeket több tucat kormány, hárombetűs ügynökség stb. hozott már nyilvánosságra. Nem beszélve arról a számos sokkoló nyilatkozatról, melyeket magas rangú katonák és politikusok tettek az elmúlt időszakban az UFO-kkal és a földönkívüli élettel kapcsolatban.

 

forrás: Újvilágtudat

Hasonló hírek

Így ülj szuperexpresszre! Jó nekünk a hagyományos vonat is!.. Találkozunk holnap! Nyugodalmas jó éjszakát kívánunk! Hirmagazin.eu

Géza

Azza búcsúzunk mára, hogy ha a sárban ragadsz autóval, ne T-90-es tankot hívj, hogy kimentsen! Nyugodalmas jó éjszakát kívánunk! Hirmagazin.eu

Géza

Földönkívüli életet bizonyító, rejtélyes felfedezések – Fotókkal!

Edit