Image default
Bulvár

A két magyar tévés összeverekedett – Szakadt ruhában álltak a nézők elé

Bagi Iván és Nacsa Olivér munkakapcsolata nem volt mindig zökkenőmentes.

Bagi Iván és Nacsa Olivér neve egybeforrt az elmúlt évek, évtizedek során. A magyar humor nagyágyúi 1995 óta dolgoznak együtt. 1996-ban jelentkeztek a Magyar Rádiónál, ahol azonnal kipróbálhatták tehetségüket a Rádiókabaréban, majd 1998-ban megnyerték a 4. Humorfesztivált. 1997-ben a Mikroszkóp Színpadhoz szerződtek, 2003-tól pedig országszerte is ismertté váltak a TV2-n induló Banánhéj, majd a Médiacápa és a Szálka című műsorukkal.

Szakadt ruhában álltak a közönség elé

Több évtizednyi közös munka, számos fellépés és forgatás során lehetetlen, hogy ne legyenek a még összeszokott párosok között is nézeteltérések, kisebb viták, Bagi Iván és Nacsa Olivér azonban ennél is messzebbre ment. Amikor a két humorista a TV2 Pénzt vagy éveket! című műsorának vendége volt, kiderült, évekkel ezelőtt az egyik fellépésük előtt a nézeteltérésük tettlegességig fajult.

bagi-nacsa

Fotó: TV2/Pénzt vagy éveket!

– Többször fordult elő az elmúlt 21 év során, az utóbbi pár hónapban viszont nem, most elég jó a kapcsolat. Érdekes helyzet volt. Érdekes hangok szűrődtek ki az öltözőből, mint egy Bud Spencer és Terence Hill-filmből, és hát színpadon kellett volna már lennünk. Konkrétan egy komolyabb verekedés tört ki, de a megrendelő megvárta az ajtó előtt, amíg mi befejezzük. Utána lazább ruhában, szétszakadt inggel, mélyebb dekoltázzsal álltunk a színpadra. Még szerencse, hogy nyár volt, mondhattuk azt a közönségnek, hogy a nagy meleg miatt nézünk ki így – árulták el Kasza Tibi műsorában.

A Mokkában aztán elmondták, zsenge humorista korukban voltak olykor ilyen összezördüléseik a fellépések előtt.

–  Lassan 25 éve alkotunk egy párost, nem volt ez a negyed évszázad feltétlenül mindig zökkenőmentes, és bizony, voltak ilyen szituációk a fellépések előtt. De ez akkor történt, amikor még süldők voltunk, hiszen gyerekfejjel kezdtük a pályát. Olivér jobb egyenese egyébként erősebb, ő a vehemensebb – árulta el viccesen Bagi Iván a Mokka egyik korábbi adásában.

Nacsa Olivér és gyönyörű felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire szép Nacsa Olivér felesége, a 13 évvel fiatalabb Somossy Barbara.

femina

Hasonló hírek

Itt a bizonyíték, hogy lefogyott Tóth Vera

Edit

Milliókat nyert, de szerelmet vesztett Farm Gábor

Mazsi

München: sapkának nézték a söröskorsót?

info