Image default
Külföld

A kéményen át akart bejutni a házukba a túl későn hazaérkező tinilány – rossz ötlet volt

Azt gondolhatta, hogy ha a Mikulásnak sikerül, akkor neki is. De nem jött be.

Tűzoltók szabadítottak ki egy kéménybe szorult 17 éves lányt az amerikai Arizona államban található Phoenix városában, miután barátnőjével túl későn értek haza, és megpróbáltak beslisszolni a bezárt épületbe – jelentette a Fox News. A meg nem nevezett lány azután próbálkozott a kéményen való lemászással, hogy minden ajtót és ablakot zárva találtak.

Barátnője, Yasmeen a Fox10 televíziónak elmondta, neki fogalma sem volt arról, hogy a kémény alul teljesen zárva van. Erre már csak akkor jöttek rá, amikor a lány leért a nem létező nyíláshoz. A lány ekkor pánikba esett, és azt kiabálta barátnőjének, hogy hívjon segítséget.

A kiérkező tűzoltóknak végül 40 percbe telt kihúzni a lányt a kéményből. Az észrevétlen hazajutás már ezzel kudarcba fulladt, de hogy teljesen legyen a lebukás, a Fox 10 még élőben is közvetítette a mentést a Facebook-oldalán.

A beszámoló szerint a kéménybe szorult lánynak nem lett semmi baja azon kívül, hogy csupa korom lett, és mosolygott, amikor felbukkant a kéményből. A szülőkről azonban már nem mondható el, hogy örömben úsztak volna. Nagyon dühösek voltak – mondta el Yasmeen.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Hitlert utánozná az Iszlám Állam vezetője

Mazsi

Pikáns részletek derültek ki Obama magánéletéről

Mazsi

Halálos medvetámadás Székelyföldön: váratlan dolgot közölt a rendőrség a nyomozásról

Géza