Image default
Bulvár

A kávébáró Frei az amerikai piacra készül

Az év végéhez közeledve hagyományosan piacra dobta új könyvét Frei Tamás, aki a novembert arra szánta, hogy az Agrárbárókat népszerűsítse.

A kávébáró Frei az amerikai piacra készül

Címlapokon szerepelt, interjúkat adott, dedikálásokon vett részt, és előadásokat tartott, utóbbiakra csak megvásárolt jeggyel lehetett beülni. A következő fél éve pedig arról szól majd, hogy kávébáróként az amerikai piacon vesse meg lábát.

A negyvenkilenc éves Frei Tamás Budapest, Nizza és Miami között ingázik, az elmúlt hónapot itthon töltötte, hogy az Agrárbárók című könyvét népszerűsítse. Miként mondta, a legjobban persze Budapestet szereti, még pedig “rettenetesen”.szakmai és konyhaművészeti szempontok és a francia-olasz határ közelsége miatt Nizzát is kedveli, itt évente négy-öt hónapot tölt. Miamit a legintenzívebb városnak nevezi, s megjegyzi, hogy sok európai vendéglátóipari márka itt lép először amerikai földre.

Valami hasonlóra készül ő is, a következő hónapokat arra szánja, hogy az amerikai piacon is megjelenjen a róla elnevezett kávéház-lánccal.

Ma már mintegy kétszáz főt foglalkoztat a kávézóiban, amelyek ott vannak Írországban, Svédországban, Romániában, Szlovákiában és persze, Magyarországon is. A tervei között szerepel Dubai, Szaud-Arábia, Bécs és Nizza is.

Tavaly csak a dublini kávézója miatt fél évet töltött kint, Balázs fia ez idő alatt ott járt az egyik dublini gimnáziumba. Zsófi lányáról pedig elárulta, hogy már két éve Koppenhágába jár középiskolába, s valamely észak-európai országban szeretne organikus építészetet tanulni.

 

Forrás: mixonline

Hasonló hírek

Sarka Kata kipakolt Hajdú Péterrel közös családi házukból és elköltözött!

Mazsi

Borzalmas: Jennifer Lopez egy napja menyasszony, de kiderült, hogy szerelme egy hűtlen csaló

Mazsi

Kiderült, mennyi fizetést visz haza Csiszár Jenő

Mazsi