Főoldal » A katona feleségét engedték oda leghamarabb a repülőhöz… de amikor a koporsóhoz érkezett, az utasok szótlanul maradtak
Életmód hírek

A katona feleségét engedték oda leghamarabb a repülőhöz… de amikor a koporsóhoz érkezett, az utasok szótlanul maradtak

Kevés dolog van az életben, ami annyira fájdalmas, mit a házastárs elvesztése. Amikor Tara, az alábbi videóban látható hölgy feleségül ment Shawn Thomas hivatásos katonához, akkor már tudta, hogy bármikor elveszítheti őt. Thimast már összesen hét alkalommal küldték bevetésre Irakba és Afganisztánba, de minden alkalommal épségben visszatért. De egyik alkalommal, amikor Nigériában szolgált, egy harci képzés közben súlyos autóbalesetet szenvedett és 35 éves korában elhunyt.

Tara férjének holttestét repülőgéppel hozták haza Észak-Karolinába, és miután a gép földet ért, leghamarabb a feleségét engedték oda a koporsó közelébe. Ezután megható pillanatok következtek: a gyászoló feleség, az édesapa és a négy testvér odaléptek a koporsó mellé, hogy megsirassák a szeretett gyermeket és férjet.

Eközben a repülőgépen tartózkodó utasokat arra kérték, hogy legyenek türelemmel, és engedjenek meg néhány meghitt percet a gyászoló családnak. Az egyik utas levideózta a jelenetet és megosztotta a Facebook oldalán: “Megtiszteltetés volt együtt utazni ezzel a nagyszerű hazafival! Isten áldja meg feleségét és családját! A repülőgépen senkinek a szeme nem maradt szárazon!”

A feleség nem is gondolta, hogy történetük vírusként fog terjedni az interneten.

Az alábbi videóban megtekintheti ezt a szomorú pillanatot és arra kérjük, hogy tisztelete jeléül ossza meg barátaival a Facebook-on, ezt a bátor hazafit!

It was an honor to fly home with this PATRIOT! God bless his wife and family. There was not a dry eye around me.

Közzétette: Conrad Lisa West Williams – 2017. február 14., kedd

Forrás:buzzblog.eu

Hasonló hírek

Névnapok július 5-én

info

Igaz tündérmese a jótékony szegény emberről…. Oszd meg te is!

Mazsi

Novák Katalin: Családpolitikánk konzervatív, de modern, talán haladó is

Kovács Karolina
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------