Főoldal » A karácsony négylábú hőse: egy tacskó mentette meg a tűztől gazdáit
Állatvilág

A karácsony négylábú hőse: egy tacskó mentette meg a tűztől gazdáit

A család tacsijának kétségbeesett ugatására ébredt az édesanya, így még időben felfedezhette a konyhában keletkezett tüzet és menekíthette ki családját.

Szokatlanul hangosan ugatott szenteste éjjelén Marwy, a tacskó. Betty, az édesanya ébredt fel elsőként a kutya furcsa viselkedésére, majd kiment a konyhába, ahol szembesült a féléves tacskó riadalmának okával: a szoba lángokban állt.

Ő a mi kis hősünk, belegondolni sem merek, mi minden történhetett volna, ha Marwy nem jelez – mondta a beolnak az édesanya. A konyhában a tűzhely, a bútorok és a páraelszívó is lángolt. A féléves kis tacskó gyakorlatilag megmentette a családját.

A tűz felfedezése után Betty azonnal ébresztette és kivitte két gyermekét a házból, elzárta a gázt és riasztotta a tűzoltókat, akik kevesebb, mint 10 perc alatt a helyszínre értek és megfékezték a lángokat. Sajnos addigra a konyha teljesen kiégett, a többi helyiség pedig a korom miatt használhatatlanná vált.

Marwynak hála a család azonban sérülés nélkül megúszta a tüzet. A helyreállításig a család az édesanya szüleihez költözött.

kutyabarathelyek, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

A macska az iPadhez bújva alszik – amikor megértettük miért, sírni kezdtünk

Edit

Magyar kutya lett a világ egyik legjobb mentőkutyája

Edit

Gigantikus mutáns bálna vetődött partra, ilyet még nem láttál

Mazsi