Image default
Bulvár

A kamerák előtt lépett félre Emilio, Tina az egészet végignézte

Budapest — Fekete tanga feszül a formás női hátsón, méghozzá Emilio (42) ölében, és az énekes puszilgatja is a lengén öltözött kebelcsodát, aki mellesleg nem a felesége.

Akárhogy is nézzük, Emilio új, igencsak pikáns klipje már-már korhatárosnak mondható.

A kamerák előtt lépett félre Emilio, Tina az egészet végignézte 1
A jelenet legforróbb pillanata, amikor az énekes és ölében a kacér hölgy forró csókot váltanak egymással

– Az egyik nagyon jó barátunk, Lili szerepel a klipben, aminek a témája a szerelem, az érzelmek, és bizony a félrelépés is terítékre kerül. Beleadtunk mindent, igazán pikánsra sikerült – magyarázta Emilio, aki a felesége, Jellinek Tina (31) szeme láttára enyelgett a szexi ismerőssel, mert a klipben a neje is szerepet kapott.

– Tátott szájjal néztem végig a klipforgatásnak ezt a részét – idézte fel Tina, aki nyolcéves házasságuk alatt megtanulta elfogadni, hogy sok nő rajong a férjéért.

A kamerák előtt lépett félre Emilio, Tina az egészet végignézte 2
A fiatalok képtelenek viszszatartani a vágyaikat, Lili válláról lekerül a tűzvörös kombiné vállpántja, és Emilio puszilgatja a vállát

– Vannak, akik üzenetekkel bombázzák, mások ajándékot hagynak neki a házunknál, és olyan nők is vannak, akik többet szeretnének. Tudom, hogy nincs okom aggodalomra, de nem könnyű az ilyen helyzeteket kezelni – mondta Tina, akinek alakítását és a klip előkészületeit a Drága családom hétfői epizódjában láthatják a nézők a Sláger TV-n

Forrás: Blikk.hu

 

Hasonló hírek

Váratlan vallomást tett a népszerű magyar énekesnő

Mazsi

Van még remény? Hosszú Katinka beszélt a házasságáról

Mazsi

Elképesztő! Már a nem kívánatos tánc is szexuális zaklatásnak számít. Oszd meg!

Géza