Főoldal > Hírek > Főhírek > A jobbikos rohamosztag, a Farkasok kiképzőparancsnoka egy muszlim háborús veterán!
A jobbikos rohamosztag, a Farkasok kiképzőparancsnoka egy muszlim háborús veterán!
Együtt a jobbikos kiképzés két fontos embere. Balra Dér Zsolt a kiképzőfőparancsnok, jobbra Baranyi Tibor Imre, Vona Gábor tanácsadója, a Farkasokat szellemi kiképzésben részesítő Atilla Király Akadémia rektora. Középen Érpatak polgármestere Fülöp Mihály Zoltán.

A jobbikos rohamosztag, a Farkasok kiképzőparancsnoka egy muszlim háborús veterán!

Hirdetés

Bosz­ni­á­ban, a dél­szláv há­bo­rú­ban a ké­sőbb Bo­lí­vi­á­ban meg­ölt Rózsa-Flo­res Edu­ardo har­cos­társa volt a rob­ba­nó­anyag-spe­ci­a­lista, Job­bik-al­kal­ma­zott ka­to­na­tiszt. Ko­ráb­ban mind­ket­ten fel­vet­ték a mo­ha­me­dán val­lást!

A Jobbik-közeli média és maga Vona Gábor egyeztetett taktikával kisebbíteni próbálná a Farkasok rohamosztag jelentőségét,  szeretnék úgy beállítani a dolgot, mintha a gondosan kiválogatott katonai egység csupán valamiféle honvédelmi önképzőkör lenne.

(Lásd a részletekről a Ripost cikkét: A Jobbik titkos rohamosztaga és elitképzője: A FARKASOK. Mit akarnak?)

Pártalkalmazott és robbanóanyag-specialista

Mindeközben a Farkasok katonai kiképzőparancsnoka, Dér Zsolt egy gyilkos háborúkat megjárt, élesben kipróbált katonai szakértő, Magyarország egyik legjobb robbanóanyag-specialistája! Aki néhány hónapja még Schneider Tamás Jobbik-alelnök hivatalos pártalkalmazottja, személyi titkára volt….

Dér Zsolt a néhány éve Bolíviában a titkosszolgálat által megölt Rózsa-Flores Eduardo  legjobb barátja és harcostársa volt, a délszláv háborúban együtt küzdöttek vakmerően a szerbek ellen, előbb a horvátok, aztán a bosnyákok oldalán, többek között a magyarlakta Szentlászló ostrománál.

Ismeri a bostoni bomba titkát!

Dér Zsoltról több könyvében is megemlékezik Rózsa-Flores Eduardo  (aki egyébként az ELTE utolsó KISZ-titkára volt, és jól ismerte a szintén ifjúkommunista Gyurcsányt). Leírta, hogy “Zsolt” a páncélelhárítás, a robbanóanyagok, a bombakészítés szakembere, különösen jól ért a terroristák kedvenc robbanóanyagához, a SEMTEX-hez. Több alkalommal együtt aknásítottak alá területeket, élesítettek aknákat horvát-szerb területeken. A szakértelme miatt kérték fel arra, hogy a Farkasok katonai parancsnoka, kiképzőfőtisztje legyen!

Dér egyik specialitása az úgynevezett kuktabomba, amikor egy lefojtott edénybe, kuktába kerül a robbanóanyag és a szerterepülő acél- és vasdarabok… “Divatos” manapság az ilyen bomba, például ezt használták a bostoni maratonfutókat gyilkoló terroristák is…

A jobbikos rohamosztag, a Farkasok kiképzőparancsnoka egy muszlim háborús veterán!

Együtt a jobbikos kiképzés két fontos embere. Balra Dér Zsolt a kiképző főparancsnok, jobbra Baranyi Tibor Imre, Vona Gábor tanácsadója, a Farkasokat szellemi kiképzésben részesítő Atilla Király Akadémia rektora. Középen Érpatak polgármestere Fülöp Mihály Zoltán.

A Jobbik-közeli  Farkasok kiképzőparancsnokának egyébként, a Ripost információi szerint, az a terve, hogy rövidesen Ukrajnába indul harcolni, méghozzá az orosz szakadárok oldalán! Addig azonban az aknák, a kuktabombák és a SEMTEX rejtelmeire  a Farkasokat tanítja.

Profi  mohamedán ejtőernyős

Dér már korábban profi katonává képezte ki magát, még a rendszerváltás előtt ejtőernyős kiképzést kapott a Magyar Honvédelmi Szövetségnél. Saját maga felvételizett a Magyar Honvédség  H 3100 Bercsényi mélységi felderítő zászlóaljához, még amikor a kommunista katonai blokkhoz, a Varsói Szerződéshez tartoztunk. Sikeres katona volt, de kilógott a sorból Rambo-rajongásával és amerikai kommandós módra nyírt hajával.

Rózsa-Flores oldalán keményen küzdött, véres csatákban vett részt, aztán,

sokak meglepetésére, mindketten felvették a mohamedán vallást! Rózsa-Flores, mielőtt Bolíviába indult volna végzetes útjára, már a magyarországi iszlám közösség helyettes imámja volt! Dér Zsolttal együtt gyakran vettek részt muszlim istentiszteleteken.

Dér Zsolt mohamedán hite ma is erősen megosztó a korábban őt tehát hivatalosan alkalmazottként foglalkoztató Jobbik-frakcióban, ahol, mint említettük, nem olyan régen még Schneider Tamás alelnök és parlamenti képviselő személyi titkára volt(!) Különösen sérelmezik, hogy Dér Zsolt már több interjúban kijelentette, hogy ő a legendás regény, az Egri csillagok olvasásakor nem a magyarok, hanem a felvonuló iszlám seregek láttán „jött lázba”.

A muszlim hitet leszámítva a Farkasok azonban felnéznek kiképzőparancsnokukra, Dér Zsoltra, vitathatatlanul profi katonai tudása miatt! Sokan még a főparancsnok, Barcsa-Turner Gábornál is jobban tisztelik, őt ugyanis kevésbé tartják alkalmasnak a katonai szerepvállalásra. Egyes gúnyolódó Farkasok szerint Barcsa-Turner „nem tudna egy tisztességes futóárkot ásni a háza köré”, többen csak Vonához fűződő barátságával magyarázzák, hogy éppen ő a főparancsnok…

A főparancsnok a Jobbik alkalmazottja!

Sokan tudják, hogy rá elsősorban a Vona Gáborhoz fűződő kapcsolata miatt van szükség, ő hozza a pénzt.  Miközben a Jobbik elnöke tagadni próbálja a párt és az elit  rohamosztag szoros összefonódását, a Farkasok főparancsnoka ma is a Jobbik parlamenti frakciójának több százezres fizetést kapó alkalmazottja!

Barcsa-Turner Gábor hivatalos munkahelye a Képviselői Irodaházban van, igaz, hogy szemtanúk szerint csak ritkán mutatkozik arrafelé. Ideje nagy részét a kiképzéssel, a Farkasokkal tölti… Csodálkoztak is legutóbb sokan a Jobbikban amikor a fizetésén túl jutalmat is kapott kiváló “frakcióközeli” munkájáért!

S ahogy már szóba került, a Farkasok katonai kiképzőparancsnoka, Dér Zsolt is jobbikos alkalmazott volt a legutóbbi időkig, méghozzá Schneider Tamás alelnök személyi titkára!Széles körben elterjedt a Farkasok között az a verzió, hogy egy hölgy körüli “ügyek” állították szembe egymással őket. A Farkasok kiképzőparancsnoka a mai napig sérelmezi, hogy felbontották  munkaszerződését a Jobbikkal…  Ezért is tervezi, hogy a közeljövőben “kiugrik” Ukrajnába harcolni.

Ők Vona testőrsége

A Farkasok amúgy maguk között úgy tudják, hogy ők a Jobbik elit alakulata, amelynek vészhelyzet esetén mindenekelőtt Vona Gábor védelmezése, kimentése lesz majd a feladata, lényegében ők a pártelnök testőrsége is…

Vona persze bagatellizálni igyekszik a dolgot, valamiféle honvédelmi szakkörnek próbálja beállítani a profi délszláv háborús szakértő által kiképzett osztagot. Amiből, ahogy egy tévéinterjúban elmondta,  még több kellene az országban…

Mindehhez a Jobbiknak persze semmi köze. A Farkasok parancsnokait csupáncsak véletlenül fizette, fizeti Vona pártfrakciója…

A jobbikos rohamosztag, a Farkasok kiképzőparancsnoka egy muszlim háborús veterán! 1

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás:
Hirdetés
tűzvédelem
loading...