Image default
Belföldi hírek

A Jobbik Puzsért lecserélte Karácsony Gergelyre

Közleményükben kijelentették, hogy elfogadják az eredményt, és nem támogatnak más jelöltet.

Azért döntöttek így, mert azt szeretnék, hogy az ellenzék egy jelöltet indítson a kormánypártokkal szemben az őszi önkormányzati választásokon.

Megjegyezték, hogy mivel Karácsony Gergely a baloldal főpolgármester-jelöltje, nem vesznek részt az őt népszerűsítő kampányban.

Az előválasztás eredményét azonban a Jobbik elfogadja és más jelöltet sem támogat – tették hozzá. Korábban Puzsér Róbertet támogatták, aki most hevesen támadja Karácsonyt.

Szerdán az MSZP-Párbeszéd közös jelöltje, a Párbeszéd politikusa, Karácsony Gergely zuglói polgármester kapta a legtöbb szavazatot az ellenzéki pártok főpolgármester-jelölti előválasztásán. Habár a mezőny nem volt valami erős, Gyurcsány jelöltjével, Kálmán Olgával és az új SZDSZ jelöltjével, a momentumos Kerpel-Fronius Gáborral kellett megmérkőznie. Karácsony Gergely másnap bejelentette: az MSZP, a Párbeszéd, a DK és a Momentum vezetői megállapodtak abban, hogy az őszi önkormányzati választási kampány idejére egy közös politikai testületet és közös operatív kampánystábot hoznak létre.

Puzsér Róbert totál kiakadt Karácsonyra

Puzsér szerint Karácsony mindig hazudott, most is hazudik és hazudni is fog.

Az ellenzéki roncsderbin Karácsony Gergely kapta a legtöbb szavazatot, amely mellett a celebből politikussá avanzsálódott főpolgármester-jelölt sem mehetett el szó nélkül. Puzsér Facebook-oldalán szállt bele az ellenzéki jelöltbe, majd Gyurcsány Ferenc mellé állt.

Puzsér szerint Karácsony csak azért végezhetett az első helyen, mert az ellenzéki médiumok asszisztáltak a hazugságaihoz. Majd hozzátette, hogy az ellenzéki előválasztás egy nagyszabású csalás, aminek kódolva volt az eredménye, hiszen csak a balliberális network jelöltje nyerhetett. Kiemelte, hogy Karácsony több tízmilliót költött hirdetésekre, pedig egy olyan jelölt, akinek még a maga állítása szerint is el kell gondolkodnia azon, hogy miféle politikai közösséghez tartozik. Végül kitér arra is, amit már mindenki tud, hogy az ellenzéket igazából nem érdekli Budapest, csak a pozíciók, bármit megtesznek a hatalomért, bármikor képesek egymás hátába döfni a kést, ha úgy hozza az érdekük. Bejegyzésében Gyurcsány Ferenc mellé állt, aki szerinte a valódi ellenzékváltás főszereplője, de elbukott az MSZP elleni harcban.

Idézzük a legjobb részeket:

egy olyan jelölt nyert, (…) akinek a maga állítása szerint el kell gondolkodnia, hogy miféle politikai közösséghez tartozik…

 

Karácsony Gergely úgy adhatta elő a hiteles és kompetens városvezetőt, hogy hazugságainak sorozatához az ellenzéki médiumok tömegesen asszisztáltak.

 

A parkolási maffia jelöltje számolatlanul költötte a tízmillókat hirdetésekre.

 

Ez az előválasztás egy inkorrekt verseny, egy nagyszabású csalás volt, amelyen egyedül a balliberális network jelöltje nyerhetett.

 

Nem érdekli őket Budapest, csak a zsákmány. Nem ismerik a tisztességet, egymást is bármikor hátba döfik. A szavuknak nincs hitele.

 

888

Hasonló hírek

Díszpolgár lesz Király Gábor a szülővárosában

Edit

Közel százezer embert nyomaszt ez a tartozás

info

Új eszközöket kap az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány

info