Főoldal » A jó még él: 30 kilométert futott egy maratonista egy kóbor kiskutyával, akit az út mentén talált verseny közben – VIDEÓ
Állatvilág

A jó még él: 30 kilométert futott egy maratonista egy kóbor kiskutyával, akit az út mentén talált verseny közben – VIDEÓ

A maratonfutó egyszerűen nem bírta otthagyni az út szélére kidobott kóbor kisállatot, úgyhogy inkább megragadta, futott vele 30 kilométert a célig, majd örökbe is fogadta. Ez aztán love story a javából!

A 43 éves Khemjira Klongsanun a híres thaiföldi Chombueng Marathon 42 kilométeres távjából 30 kilométert egy utcára kidobott kóbor kutyussal tett meg. A nő a 12. kilométernél vette észre, hogy futótársai kerülgetnek valamit az úton. Ez a valami pedig nem volt más, mint egy csupán néhány hónapos kiskutya. A sportoló óriási állatbarát, így egyszerűen nem bírta otthagyni az apró kis lényt, de a versenyt is folytatni szerette volna, így tehát úgy döntött, ölébe veszi a kutyust és befejezi vele együtt, amit elkezdett.

A közönség lelkesen tapsolt, drukkolt a párosnak. Khemjira Klongsanun 30 kilométert futott karjában a kiskutyával, akivel együtt értek be a célba. A nőnek van már két kutyusa is, de úgy döntött örökbe fogadja a kiskutyát is és a futás emlékére a Chombueng nevet adja neki.

Ennél cukibb sztorit mostanában nem hallottunk…

Forrás: Szeretlek Magyarország

Hasonló hírek

Felkutat élőt és holtat a zagyvarékasi szupertacskó – A Hableány áldozatait is kereste

Géza

Így etessük a madarakat télen!

Edit

Egy hatalmas béka ejtőzött a fürdőkádban: a fotók felrobbantották a Facebookot

Géza