Image default
A nap videója Kultúra Média és szórakozás Zene, filmzene

A jelen pillanat legkedveltebb tánca a Kizomba – Gyönyörű VIDEÓK!

A kizomba szót egyszerre használatos a zenei stílusra, és a hozzá kapcsolódó dinamikus táncműfajra is használni. A 70-80-as években indult el Angolnából, a Zöldfoki Szigetekről. Maga a szó táncos mulatságot, hangulatos bulit jelent.

A jelen pillanat legkedveltebb tánca a Kizomba - Gyönyörű VIDEÓK!

A kizomba egy erősen túlfűtött tánc, már a látványától is kétszázzal kezd verni a szívünk. Az érzelmekkel teli tánc pikantériáját az adja, hogy a mellkas, a comb, és az arc közben végig egymáshoz simul. Ezt biztosan akárkivel nem lehet eltáncolni, ahhoz, hogy felszabadultak lehessünk, olyan partnert kell válasszunk, akivel “stimmel a kémia”.

Ha az alábbi videókat megnézzük, egészen biztosan kedvet kapunk hozzá. Ha nincs a közelünkben kizomba-klub, vagy tanfolyam, az sem baj. Indítsuk el valamelyik felvételt, és partner hiányában akár egyedül is táncra perdülhetünk. Pár másodperc után érezni fogjuk, hogy nem szükséges hozzá különösebb tanfolyam, érezni fogjuk a ritmust.A kizombában számos táncstílus keveredik, kezdve a tangótól a salsáig, de számos modern táncelemet is megtalálhatunk benne. A lényeg azonban abban rejlik mégis, hogy mennyire tudunk felszabadultak, és önfeledtek lenni. Tánc közben nagyon fontos az egymásra hangolódás, és az összhang. Ha ez megvan, akkor bárki könnyedén elsajátíthatja a kezdő szintű alaplépéseket.

A kizomba manapság számos országban vált igen népszerűvé. Imádják Portugáliában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Spanyolországban, Lengyelországban, Dániában, Belgiumban, Svédországban, Fehéroroszországban, Litvániában, Egyiptomban, Svájcban, Szerbiában, Kanadában, az Egyesült Államokban, és Magyarországon is.

Ha egy kis egészséges kikapcsolódásra vágyunk, ismerkedjünk meg a kizombával. Felüdülést nyújt test-és lélek számára egyaránt. Táncra fel!

Hasonló hírek

Megrendítő vallomást tett Bujtor István özvegye

Mazsi

Mia és a fehér oroszlán: exkluzív titkok derültek ki a forgatásról

Géza

A Széchenyi gyógyfürdő vizével koccintott Will Smith Budapestre – videó

Géza