Image default
A nap videója Kultúra Média és szórakozás Zene, filmzene

A jelen pillanat legkedveltebb tánca a Kizomba – Gyönyörű VIDEÓK!

A kizomba szót egyszerre használatos a zenei stílusra, és a hozzá kapcsolódó dinamikus táncműfajra is használni. A 70-80-as években indult el Angolnából, a Zöldfoki Szigetekről. Maga a szó táncos mulatságot, hangulatos bulit jelent.

A jelen pillanat legkedveltebb tánca a Kizomba - Gyönyörű VIDEÓK!

A kizomba egy erősen túlfűtött tánc, már a látványától is kétszázzal kezd verni a szívünk. Az érzelmekkel teli tánc pikantériáját az adja, hogy a mellkas, a comb, és az arc közben végig egymáshoz simul. Ezt biztosan akárkivel nem lehet eltáncolni, ahhoz, hogy felszabadultak lehessünk, olyan partnert kell válasszunk, akivel “stimmel a kémia”.

Ha az alábbi videókat megnézzük, egészen biztosan kedvet kapunk hozzá. Ha nincs a közelünkben kizomba-klub, vagy tanfolyam, az sem baj. Indítsuk el valamelyik felvételt, és partner hiányában akár egyedül is táncra perdülhetünk. Pár másodperc után érezni fogjuk, hogy nem szükséges hozzá különösebb tanfolyam, érezni fogjuk a ritmust.A kizombában számos táncstílus keveredik, kezdve a tangótól a salsáig, de számos modern táncelemet is megtalálhatunk benne. A lényeg azonban abban rejlik mégis, hogy mennyire tudunk felszabadultak, és önfeledtek lenni. Tánc közben nagyon fontos az egymásra hangolódás, és az összhang. Ha ez megvan, akkor bárki könnyedén elsajátíthatja a kezdő szintű alaplépéseket.

A kizomba manapság számos országban vált igen népszerűvé. Imádják Portugáliában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Spanyolországban, Lengyelországban, Dániában, Belgiumban, Svédországban, Fehéroroszországban, Litvániában, Egyiptomban, Svájcban, Szerbiában, Kanadában, az Egyesült Államokban, és Magyarországon is.

Ha egy kis egészséges kikapcsolódásra vágyunk, ismerkedjünk meg a kizombával. Felüdülést nyújt test-és lélek számára egyaránt. Táncra fel!

Hasonló hírek

Filmplakátok árverésen

info

Párizs után. Megóv vagy megöl a közösségi média?

Edit

Hétköznapi lány – visszatért az X-faktor döntőse (+Videó)

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------