Image default
Üdülőhelyek, szállodák

A hosszú hétvége kedvez a magyar szállásadóknak

A hosszú hétvége kedvez a magyar szállásadóknak

2018-ban több hosszú hétvége is ígérkezik, így a magyar családok zöme ekkor útra kel és keresi a kikapcsolódási lehetőségeket. Ez természetesen kedvez a szállásadóknak is. A myszallas.com szállásfoglalásokkal foglalkozó oldal a wellness és a kirándulásokat is lehetővé tevő szálláshelyek megtekintését javasolja, hiszen a kisgyermekes családoknak fontos, hogy minden egy helyen elérhető legyen. Azon felül, hogy számtalan lehetőség áll előttünk még a költséghatékonyságban is segít az oldal. Itt nagyon gyorsan megtalálhatjuk a legolcsóbb és a legjobb szálláslehetőségeket.

Szép kártyával könnyebb

Nem csak a nyári szezonban lehet kikapcsolódni, hiszen soka családnak a SZÉP kártya egyéb lehetőségeket is kínál. A kártyával ma már Magyarország legtöbb szállodájában lehet fizetni, így ha a nyaraláson kívül egy hosszú hétvégében is gondolkodunk, akkor ne felejtsük otthon a kártyánkat, vagy ezzel foglaljuk le a szállásunkat. A szállásfoglalás az oldalon nagyon egyszerű, hiszen pár kattintással már is a kiszemelt wellness hotel ajánlatait láthatjuk. Ezen felül a foglaltsági naptár is segítségünkre lesz, amelynek segítségével már is tudhatjuk, hogy adott időpontban van-e mg szabad szoba.

Ha nincsen akkor már meg is kíméltek bennünket egy felesleges telefonálástól. Most azonban nézzük meg, hogy a wellness szállodák milyen csomagokkal kedveskednek az érdeklődőknek. A szálláskereső fő oldalra lépve máris kiválaszthatjuk a wellness hétvége fület, amelyre kattintva eljuthatunk a jelenlegi ajánlatokhoz. Poroszlón a Füge vendégházat érdemes felkeresni, ahol már 4 csomagajánlat is vár ránk. Egy wellness hétvége 2 fő részére már 40 000 forinttól elérhető, amely 2 éjszaka szállást tartalmaz. A vendégházban olcsóbb árfekvésű emelet apartman is található, amely 4 fő részére 2 éjszakára csak 48 000 forintba kerül. Ha egy kétgyermekes család indul neki a hosszú hétvégének, akkor ez a szállás ideális megoldást kínál.

Hosszú hétvégéken sok lehetőség kínálkozik a szállásadók számára

A szállásadók minden évben fokozottan figyelik a hosszú hétvégéket és ezekre az időpontokra különleges csomagajánlatokkal is készülnek. Ezek, azok az időpontok, amikor még a családok elindulnak egy kis pihenésre a nyári időszakon kívül. Ekkor azonban a legtöbben nem kívánnak túl magas összegeket elkölteni a pihenésre, hiszen mindenki a nyaralásra gyűjt. A hotelek és apartmanok több helyen is elérhetővé teszik ezeket az ajánlatokat, ezért a myszallas.com hatalmas segítséget nyújt azzal, hogy jelzi a foglaltságot.

Így nem kell felesleges köröket futni, ha szállást szeretnénk foglalni a népszerű időszakokban. 2018-ban a húsvétot követő időszakban még a pünkösdi ünnepi időszak is 4 napos pihenéssel jár. A nyár végén az augusztus 20-ai hosszúhétvége nyújt lehetőséget mindenkinek a kikapcsolódásra, de ez több családnál már a nyaralást követő időszakra esik.

A tél közeledtével még október 23-a is egy 4 napos hosszú hétvégével köszönt ránk. A karácsony előtti időszakban, novemberben szintén van időnk feltöltődni a karácsonyi hajrára, hiszen november 1 is hosszú hétvége lesz. Ezután már csak a karácsonyi ünnepek jönnek, amikor 5 egész nap marad a családoknak arra, hogy szeretteik körében kikapcsolódjanak. Ma már egyre nagyobb divat, hogy a karácsonyt is wellness szállodákban töltik a családok, hiszen mindent megkaphatnak, ami otthon is elérhető lenne. Ilyenkor karácsonyfát állítanak fel a hotelekben és ízletes karácsonyi finomságokkal, lakomákkal várják az érkező vendégeket.

Forrás: myszallas.com

Hasonló hírek

Habzsi-dőzsi egy piciny szigeten

info

3 remek téli üdülőparadicsom

info

A 6 legszexibb Hotel Valentin-napra

info