Hirmagazin.eu
Belföldi hírek Külföld

A híresztelések ellenére még sincs magyar az eddig azonosított berlini áldozatok között!

forrás: M1/MTI

Továbbra is egy olyan magyar állampolgárról tud a magyar külügyi tárca, aki megsérült a hétfői berlini merényletben. Az eddig azonosított halottak és súlyos sérültek  között nincs magyar személy – mondta a külügy sajtófőnöke.

A magyar fél számára adott hivatalos német tájékoztatás szerint a hétfő esti berlini terrortámadásban elhunyt 12 személy közül 6 azonosítása történt meg, ők németek. 15 súlyos sérültet is azonosítottak, köztük sincs magyar állampolgár – mondta szerda délutáni sajtótájékoztatóján Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium sajtófőnöke.

A magyar külügyi tárca továbbra is egy könnyebben sérült magyarról tud, aki már elhagyhatta a kórházat, és ezt a német fél is megerősítette. Azt is közölték, ha külföldi áldozatot vagy sérültet azonosítanak, azonnal értesítik az illetékes nagykövetséget, és a berlini magyar nagykövetség ilyen értesítést nem kapott.

A sajtófőnök hangsúlyozta ugyanakkor: vannak másfajta, “szóbeli, nem hivatalos” információik is, ezek arról szólnak, hogy valóban nem azonosítottak eddig minden áldozatot, de az azonosított áldozatok száma több mint hat, és nincs köztük magyar állampolgár. Továbbá “arra utaló jelet sem találtak, hogy a még nem azonosított áldozatok között lenne magyar állampolgár” – mondta.

 

Hasonló hírek

Szigorú biztonsági intézkedések léptek életbe az olasz kulturális és idegenforgalmi helyeken

info

Kövér László: Európa szisztematikus szétverése zajlik

Edit

Június 1-én döntött a farncia alkotmányozás: csaknem ötszáz radikális iszlamistát és 50 terroristát engednek szabadon 2019. év végéig. Oszd meg! Ezt az “igazán jó hírt” mindenkinek meg kell tudnia! Hirmagazin.eu

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------