Hirmagazin.eu
Főoldal » A hétvégén csökkent a hazánkba illegálisan belépni szándékozó migránsok száma
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

A hétvégén csökkent a hazánkba illegálisan belépni szándékozó migránsok száma

A hétvégén, csupán 4 fő illegális migráns akart Magyarország területére belépni

  1. Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

A rendőrök a polgárőrökkel 2018. szeptember 2-án 21 óra 40 perckor tartóztatták fel a határsértőket Röszke közelében. A férfiak magukat koszovói állampolgárnak vallották, azonban magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

2. Kelebiánál egy belépő tehervonat vagonjában megbújva jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.

Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Vasúti Határátkelőhelyen a Szerbia irányából belépő  tehervonat átkutatása során 2018. szeptember 2-án 15 órakor a rendőrök egy külföldit tartóztattak fel, aki afgán állampolgárnak vallotta magát. A férfi a tehervonat vagonjában megbújva próbáltak meg Magyarországra jutni.

A migráns sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

3. Egy belépő gyorsvonat padlásterében megbújva jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.

Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Vasúti Határátkelőhelyen a Szerbia irányából belépő nemzetközi gyorsvonat átkutatása során 2018. szeptember 3-án 4 órakor a rendőrök egy külföldit tartóztattak fel, aki iráni állampolgárnak vallotta magát. A férfi a gyorsvonat padlásterében megbújva próbáltak meg Magyarországra jutni.

A migráns sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudta igazolni, ezért a rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Szexuális erőszak a vád – Leitatta kiskorú tanítványát a magyar edző, majd lefotózta, amit csinált vele

Mazsi

Nyomozást rendeltek el a siófoki szemétdíjfizetés ügyében

info

Telefont lopott egy üzletből, keresi a rendőrség (Olvasd el és nézd meg!)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------