Hirmagazin.eu
Főoldal » A Heti Napló lecsapott a buszsávok rémeire (Olvasd el és nézd meg!)
Autók - motorok - hajók

A Heti Napló lecsapott a buszsávok rémeire (Olvasd el és nézd meg!)

Nyomulnak és pofátlanul tolakodnak. Előznek, elénk vágnak, és persze dudálnak. Ők a buszsávok önjelölt királyai, megannyi baleset, késés és dugó okozói, akikkel vagy ádáz küzdelmet vívunk az utakon, vagy csak indulatosan emlegetjük felmenőiket. A Heti Napló önök helyett is a nyomukba eredt.

Újvári Mihály és stábja a nyakába vette a várost. Közlekedtek, veszekedtek, rábeszéltek, miközben próbálták megfejteni, miért keserítik meg életünket, és egyáltalán hogyan néznek ki és milyen autóval járnak a városi dzsungel pökhendi tigrisei, akik azt hiszik egyenlőbbek az egyenlőknél és fittyet hányva másokra és a bírságokra párperc előnyért szinte mindenre képesek.

Előfordul, hogy a sietős diplomaták még buszmegállótóban is bitorolják a nem nekik fenntartott sávot mások autóversenyzőket megszégyenítő módon száguldanak rajta,

de akadnak olyanok is, akik teljes hidegvérrel autóznak, miközben mindenki őket kerülgeti, hogy aztán a kellő pillanatban mások elé vágva kér bebocsájtást a szabályosan haladó sávba.

De talán a pofátlanság fődíjasa mégiscsak az a felebarátunk, aki a kengyelfutó gyalogkakukkot megszégyenítő módon 170 kilométer per órás sebességgel száguldozott a soroksári úti buszsávban két hónappal ezelőtt. Ámokfutását meg is örökítette sőt, igencsak szabados stílusban még kommentálta is azt.

Túl azon, hogy az effajta ügyeskedés forgalmi dugókat is generál, hisz az ilyen autósok miatt a buszok vagy nem tudnak bemenni a megállóikba, vagy nem tudnak kijönni onnan. És mivel egy busz igen hosszú jármű így önhibáján kívül elzárhatja a szabályosan haladó autósok elöl az utat, még balesetveszélyes is, mert a ha a busz hírtelen fékezésre kényszerül akkor utasok sérülhetnek meg a fedélzetén.

Forrás: atv.hu

Hasonló hírek

Káromkodva vezet a magyar

Edit

Vigyázz! Ezt a négy dolgot biztos rosszul tudtad a téli gumikról

Mazsi

2016 – Prius, Mégane, Astra

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------