Hirmagazin.eu
Életmód hírek

A hét álhíre: a Holdon 250 millió állampolgár él – és ezt ezrek osztják.., elképesztő!

Csak a nyers tényeket írjuk le, hogy miért nem élhet akár egy ember is a Holdon, nem hogy 250 Millió! Elképesztő marhaság, és ordító butaság az álhírt közlő internetes laptól..

Mindenki ezt olvassa most!

  1. A HOLD égboltja a sűrű légkör hiánya miatt teljesen fekete nappal is, ami azt jelenti, hogy a Holdon tök sötét van, még nappal is!

  2. Az Űrkutatásban a HOLD elsősorban a légkör hiánya miatt nem alkalmas a marsi viszonyokhoz adaptálható technológia kidolgozására, azaz még tervezni sem lehet, hogy a Holdon éljen ember, mert olyanok a légköri viszonyok..

  3. A HOLD állandó mozgásban van, többek között felszíni mozgásban is, amit fizikai librációnak nevezünk. Az űrhajósok, akik a Holdon jártak, nem időztek sokat ott, így kibírták a hullámzó felszín okozta rossz érzést.

  4. A HOLDON sugárveszély van, a kutatók, űrhajósok legfeljebb 2 hónapig maradhatnak a Holdon, vagy a Hold közelében, máskülönben halálos dózisú sugarat kapnak, és ha ott nem, majd később rákbetegségben elhunynak.

  5. Számos további tényező van, ami miatt a HOLD élhetetlen, lakhatatlan!

Minőségi olvasási élményt az ilyen álhírt terjesztő lapok nem nyújtanak! Ne olvassátok őket, mert a sok marhaságtól megbolondultok!

Aki mégis kíváncsi a cikkre, itt van: https://avilagtitkai.com/articles/view/a-holdon-250-millio-allampolgar-el-kitalalt-a-volt-cia-pilota-a-nasa-terverol

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Kortárs magyar képzőművészek és írók tiltakoznak a Puncs.hu ellen

Géza

Bagdy Emőke a szerelemről: A mosogatólány nem lehet párja egy királynak

Mazsi

Néha tudomásul kell venni, hogy nem vagyunk ugyanolyan fontosak másoknak, mint ők nekünk…

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------