Főoldal » A herceg és a hercegné külön élnek – szerintük ez így van rendjén
Bulvár

A herceg és a hercegné külön élnek – szerintük ez így van rendjén

8be6ab9c 3746 4fb2 a6a9 7947df4163c7
Forrás: dailymail.co.uk | 2015. 02. 04. 13:40:00 Károly herceg és Kamilla hercegné Indiában. (Fotó: Rex Features)

A humoráról mostanság egyre inkább elhíresülő Károly herceg néhány dologban nem ismer tréfát. Nős ember létére nem véletlenül lakik egyedül.
Károly herceg és felesége, Kamilla hercegné a minap természetesen együtt érkezett haza kanadai útjáról, a repülőtéren azonban két autó várt rájuk. Az Aston Martinba Wales hercege ült, majd az autó elindult Károly gloucestershire-i otthona felé. Mindeközben feleségét egy sofőr kísérte a másik autóba, amely más címre vitte a hercegnét. Kamilla ugyanis Cornwall felé vette az irányt, hiszen tízévnyi házasság után is a Ray Mill House-t tekinti még otthonának.

Mindebből pedig az derül ki: a hercegi pár, dacára, hogy házastársai egymásnak – nem él együtt. Bármilyen meglepő, de különélésüknek merő prózai okai vannak. A hercegné szereti, ha öt unokája a közelében van, kifejezetten örül, ha hangoskodva szaladgálnak a ház körül. A herceg pedig a Kamillától 17 mérföldnyire lévő highgrove-i nyugalmat élvezi, ahol elmerülhet a könyveiben és gondolataiban, valamint nyugodtan kertészkedhet.

Egy közeli barát szerint bár a pár külön él, de amikor együtt vannak, egyszerűen fantasztikusak. A hercegnő jól tudja, hogyan kell férjét megnyugtatni vagy éppen gondolataival magára hagyni, mikor van szüksége vidámságra vagy éppen egy bizalmasra, és legfőképpen, mikor legyen csupán szerető házastársa. Hihetetlen nőnek tartják, aki képes azonnal annak a nőnek a szerepét felvenni, akit a helyzet éppen megkövetel.

Cornwall hercegnője mára tökéletesen illik a királyi világba, a hivatalos látogatások alkalmával gyakran már férje előtt a helyszínre érkezik, hogy felvegye a ritmust a gyakran stresszes környezettel. Házasságukban nem okoz problémát a távolság és a kötelezettségek miatti távollét, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy Károly továbbra is királynévá tenné Kamillát, ha ő venné át a trónt. No persze, hogy királyként és királynéként összeköltöznének-e vagy sem, az még a jövő zenéje.

Hasonló hírek

Újabb részletek derültek ki Szacsvay László feleségének tragédiájáról!

Mazsi

Stallone lányainak hosszú combjai hipnotikus erővel hatnak

Edit

Agyrém! Együtt hordott ki egy gyermeket egy leszbikus pár! Oszd meg!

Géza