Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

A helyszínelők mellett, az aszfalton csörrent meg a vasárnap reggel elgázolt futónő telefonja Szombathelyen – csak így tudták őt beazonosítani – videó

Egy kétgyermekes édesanyát gázolhattak el vasárnap reggel a szombathelyi Bagolyvárnál.

Elgázoltak egy nőt vasárnap reggel Szombathelyen, azonban a nőnél nem voltak személyes iratok, így a helyi lakosok segítségét kérték az azonosításban. A nő profi felszerelésben futott, amikor a baleset történt, a helyszínen talált sporteszközeiből, a telefonja nyitóképén látható két gyermek képe segítségével próbálták beazonosítani az asszonyt a szombathelyiek közreműködésével.

A helyszínelők próbáltak segélyhívást is indítani a súlyosan sérült nő telefonjáról, hátha ez alapján megállapítható személyazonossága, de ez sem vezetett eredményre. Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy nem volt képes kommunikálni a helyszínen lévő emberekkel, azonnal kórházba szállították.

https://www.facebook.com/112press/videos/2874972465888443/

112Press élő bejelentkezésének segítségével azonban percek alatt sikerült kideríteni a nő személyazonosságát. Rengeteg Szombathelyi próbált segíteni, végül egy férfi járt sikerrel, aki kétségbeesetten próbálta felhívni futótársát, ám sajnos a telefon az aszfalton csörrent meg és a rendőrök vették fel, segítségével sikeresen beazonosították a nőt.

Jelenleg a Brenner Tóbiás körúton, a Bagolyvárnál teljes útlezárás van érvényben, az eddigi információk szerint a nő épp az úttesten szaladt át, amikor az érkező Citroen elgázolta.

blikk, 112press, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Egy tucat illegális migráns érkezett hazánkba tegnap délután! Köszönjük hogy megkerestek minket, de hiába jöttek! Oszd meg!

Géza

Ittasan szembement a forgalommal egy férfi az M1-esen

Edit

Afgán és magyar embercsempészt fogtak el az M5-ös autópályán

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------