Hirmagazin.eu
Főoldal » A helyszínelők mellett, az aszfalton csörrent meg a vasárnap reggel elgázolt futónő telefonja Szombathelyen – csak így tudták őt beazonosítani – videó
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

A helyszínelők mellett, az aszfalton csörrent meg a vasárnap reggel elgázolt futónő telefonja Szombathelyen – csak így tudták őt beazonosítani – videó

Egy kétgyermekes édesanyát gázolhattak el vasárnap reggel a szombathelyi Bagolyvárnál.

Elgázoltak egy nőt vasárnap reggel Szombathelyen, azonban a nőnél nem voltak személyes iratok, így a helyi lakosok segítségét kérték az azonosításban. A nő profi felszerelésben futott, amikor a baleset történt, a helyszínen talált sporteszközeiből, a telefonja nyitóképén látható két gyermek képe segítségével próbálták beazonosítani az asszonyt a szombathelyiek közreműködésével.

A helyszínelők próbáltak segélyhívást is indítani a súlyosan sérült nő telefonjáról, hátha ez alapján megállapítható személyazonossága, de ez sem vezetett eredményre. Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szerzett, hogy nem volt képes kommunikálni a helyszínen lévő emberekkel, azonnal kórházba szállították.

https://www.facebook.com/112press/videos/2874972465888443/

112Press élő bejelentkezésének segítségével azonban percek alatt sikerült kideríteni a nő személyazonosságát. Rengeteg Szombathelyi próbált segíteni, végül egy férfi járt sikerrel, aki kétségbeesetten próbálta felhívni futótársát, ám sajnos a telefon az aszfalton csörrent meg és a rendőrök vették fel, segítségével sikeresen beazonosították a nőt.

Jelenleg a Brenner Tóbiás körúton, a Bagolyvárnál teljes útlezárás van érvényben, az eddigi információk szerint a nő épp az úttesten szaladt át, amikor az érkező Citroen elgázolta.

blikk, 112press, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Kerítésnek ütközött, majd otthonában meghalt a motoros

info

Újra illegális migránsok (3-1-3)! Oszd meg!

Géza

Online halálosztagok szedik áldozataikat – Mit tehetünk ellenük?

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------