Főoldal » A határrendészek is elképedtek azon, amit a 14 éves fiú böröndjében találtak
Külföld

A határrendészek is elképedtek azon, amit a 14 éves fiú böröndjében találtak

A romániai fiú az Egyesült Államokból érkezett és egy felnőtt várta a kolozsvári reptéren.

Körülbelül három kilogramm ékszert találtak a határrendészek egy 14 éves fiú poggyászában a kolozsvári repülőtéren. Az ékszerek feltehetően aranyból készültek, de a csomag tulajdonosa nem rendelkezett az értéktárgyak származását igazoló dokumentummal.

A határrendészek is elképedtek azon, amit a 14 éves fiú böröndjében találtak
Képünk csak illusztráció.

A Román Határrendészet vasárnap közölte, hogy október 26-án 14:30-kor egy Amerikai Egyesült Államokból Münchenen keresztül érkező utas feladott csomagjában, zoknikba rejtve arany fülbevalókat, gyűrűket, karkötőket, medálokat találtak. Az ékszerek összsúlya 2 956 gramm, hozzávetőleges értéke 472 000 lej (nagyjából 33 millió forint).

Az utas, akinek csomagjába rejtették az ékszereket, 14 éves, román állampolgár, Valcea megyei lakos. A repülőtársaság kiskorú-kísérő szolgáltatásának segítségével tette meg az utat, és egy felnőtt várta a kolozsvári repülőtéren.

A vámhatóság lefoglalta az ékszereket, és szakértői vizsgálatra átadta azokat az államkincstár Kolozs megyei fiókjának. Az ügyben csempészés gyanúja miatt vizsgálódik a rendőrség – írja a Maszol.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Így verte szét a rendőrség a függetlenedési választást Barcelonában! – VIDEÓ

Mazsi

Putyin: Bátor és érett döntés volt Trump részéről a csúcstalálkozó

Géza

Bizony, ez érkezik hozzánk is – Sorra törlik a járatokat, rémisztő felvétel készült az Európában már tomboló szélviharról – VIDEÓ

Mazsi