Hirmagazin.eu
Főoldal » „A hasamból ömlött a vér, a beleim kifordultak” – 15 centi hosszan vágta fel Erika hasát a szomszédja, aki 48 órán belül szabadulhatott a börtönből 18+
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

„A hasamból ömlött a vér, a beleim kifordultak” – 15 centi hosszan vágta fel Erika hasát a szomszédja, aki 48 órán belül szabadulhatott a börtönből 18+

Kistarcsa – Valami elképesztő, de miután egy tíz centi mély, 15 centi hosszú sebet ejtett Glancsák Erikán (44) a szomszédja, a férfit 48 órán belül elengedték a rendőrségi őrizetből!

Az édesanyán többórás életmentő műtétet hajtottak végre, ám az egészsége már sosem lesz a régi, és a mai napig is fél a férfitól. A támadás 2018. december 22-én történt, de csak most emeltek vádat.

Erika egy régi fotón a nyaraláson: a hasa soha többé nem lesz már ugyanilyen

Erika egy régi fotón a nyaraláson: a hasa soha többé nem lesz már ugyanilyen

– Egy ikerházban laktunk, ő a családjával megvette az emeletet, mi pedig a párommal és a gyerekekkel béreltük az alsó szintet – kezdte lapunknak Erika. – Valamiért ő az első perctől el akart üldözni minket. Volt, hogy egész éjjel ütötte a padlót, máskor egy éles tárggyal megkarcolta a kocsimat. Egy ideig tűrtünk, aztán próbáltunk többször is beszélni vele, hogy hagyja abba a hadjáratot. Utólag visszagondolva ez csak olaj volt a tűzre – sírta el magát az emlékektől a nő.

A támadás napján Erika nagyban készült az ünnepekre, sütött-főzött egész nap.

A 15 centis vágást az orvosok 26 centisre tágították, hogy jobban össze tudják varrni

A 15 centis vágást az orvosok 26 centisre tágították, hogy jobban össze tudják varrni

– Szerencsére a gyerekek nem voltak otthon, amikor ez a szörnyeteg – mert más szót nem tudok használni rá – az életemre tört. Egész nap direkt hangoskodott, estére elfogyott a türelmem, és elhatároztam, beszélek vele. A kertben összetalálkoztunk, elkezdtem mondani a magamét, erre ő hasba döfött. Első pillanatban fel sem fogtam igazán, mi történt, fújtam egyet a gázspray-ből, ami nálam volt, majd hazarohantam. A hasamból ömlött a vér, a beleim kifordultak, gyakorlatilag a kezemben tartottam azokat. A kórházban ötórás műtéten estem át, s még az is kétséges volt, megmaradok-e. Végső gyógyulásról azonban soha nem beszélhetünk, tavaly nyáron is újra megoperáltak, mert a nyaralás közepén bélelzáródásom lett. Világéletemben sportoltam, edzőként dolgoztam, de a támadás miatt erről örökre lemondhatok – mondta elkeseredetten Erika, aki csak akkor érezné magát biztonságban, ha a támadója hosszú évekre börtönbe kerülne.

Úgy tudjuk, a támadó azzal védekezett, hogy a nő támadta meg őt, és ő egy műanyagdarabbal védekezett. Egy évig még egy házban éltek, a férfi azonban soha nem kért bocsánatot Erikától.

Az ügyben most életveszélyt okozó testi sértés miatt emeltek vádat.

– Egy ilyen támadás, amióta világ a világ, emberölési kísérletnek számít. Egyszerűen nem értem, miért nem ez áll a vádiratban. Teljesen egyértelmű, hogy a férfi védencem életére tört, és nem rajta állt, hogy Erika túlélte a szúrást – vélekedett a nő ügyvédje, dr. Lichy József.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Zsolnai Péter

Hasonló hírek

Illegális migránsokat tartóztattak fel Csongrád megyében

Géza

Tragédia: holttestet találtak egy kigyulladt szegedi lakásban

Géza

Tegnap éjjal, halálos baleset Újbudán

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!