Főoldal » „A hasamból ömlött a vér, a beleim kifordultak” – 15 centi hosszan vágta fel Erika hasát a szomszédja, aki 48 órán belül szabadulhatott a börtönből 18+
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

„A hasamból ömlött a vér, a beleim kifordultak” – 15 centi hosszan vágta fel Erika hasát a szomszédja, aki 48 órán belül szabadulhatott a börtönből 18+

Kistarcsa – Valami elképesztő, de miután egy tíz centi mély, 15 centi hosszú sebet ejtett Glancsák Erikán (44) a szomszédja, a férfit 48 órán belül elengedték a rendőrségi őrizetből!

Az édesanyán többórás életmentő műtétet hajtottak végre, ám az egészsége már sosem lesz a régi, és a mai napig is fél a férfitól. A támadás 2018. december 22-én történt, de csak most emeltek vádat.

Erika egy régi fotón a nyaraláson: a hasa soha többé nem lesz már ugyanilyen

Erika egy régi fotón a nyaraláson: a hasa soha többé nem lesz már ugyanilyen

– Egy ikerházban laktunk, ő a családjával megvette az emeletet, mi pedig a párommal és a gyerekekkel béreltük az alsó szintet – kezdte lapunknak Erika. – Valamiért ő az első perctől el akart üldözni minket. Volt, hogy egész éjjel ütötte a padlót, máskor egy éles tárggyal megkarcolta a kocsimat. Egy ideig tűrtünk, aztán próbáltunk többször is beszélni vele, hogy hagyja abba a hadjáratot. Utólag visszagondolva ez csak olaj volt a tűzre – sírta el magát az emlékektől a nő.

A támadás napján Erika nagyban készült az ünnepekre, sütött-főzött egész nap.

A 15 centis vágást az orvosok 26 centisre tágították, hogy jobban össze tudják varrni

A 15 centis vágást az orvosok 26 centisre tágították, hogy jobban össze tudják varrni

– Szerencsére a gyerekek nem voltak otthon, amikor ez a szörnyeteg – mert más szót nem tudok használni rá – az életemre tört. Egész nap direkt hangoskodott, estére elfogyott a türelmem, és elhatároztam, beszélek vele. A kertben összetalálkoztunk, elkezdtem mondani a magamét, erre ő hasba döfött. Első pillanatban fel sem fogtam igazán, mi történt, fújtam egyet a gázspray-ből, ami nálam volt, majd hazarohantam. A hasamból ömlött a vér, a beleim kifordultak, gyakorlatilag a kezemben tartottam azokat. A kórházban ötórás műtéten estem át, s még az is kétséges volt, megmaradok-e. Végső gyógyulásról azonban soha nem beszélhetünk, tavaly nyáron is újra megoperáltak, mert a nyaralás közepén bélelzáródásom lett. Világéletemben sportoltam, edzőként dolgoztam, de a támadás miatt erről örökre lemondhatok – mondta elkeseredetten Erika, aki csak akkor érezné magát biztonságban, ha a támadója hosszú évekre börtönbe kerülne.

Úgy tudjuk, a támadó azzal védekezett, hogy a nő támadta meg őt, és ő egy műanyagdarabbal védekezett. Egy évig még egy házban éltek, a férfi azonban soha nem kért bocsánatot Erikától.

Az ügyben most életveszélyt okozó testi sértés miatt emeltek vádat.

– Egy ilyen támadás, amióta világ a világ, emberölési kísérletnek számít. Egyszerűen nem értem, miért nem ez áll a vádiratban. Teljesen egyértelmű, hogy a férfi védencem életére tört, és nem rajta állt, hogy Erika túlélte a szúrást – vélekedett a nő ügyvédje, dr. Lichy József.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Zsolnai Péter

Hasonló hírek

Kidobtak egy kutyát az ablakon, a 3. emeletről, Kazincbarcikán (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Legyen ez intő jel! NE így kösd be gyermekedet az autóba!

Edit

Előre eltervezte a mészárlást az 57 éves osztrák gyilkos (18+)

Géza