Hirmagazin.eu
Főoldal » A halál torkából menekült meg a magyar énekes!
Bulvár

A halál torkából menekült meg a magyar énekes!

A P. mobil front­em­bere olyan sú­lyos be­teg­sé­ge­ken esett át, amit más biz­to­san nem élne túl.

Kétségtelenül élete legnehezebb időszakán van túl Schuster Lóri, a P. Mobil frontembere. A zenésznél 2014-ben diagnosztizáltak vastagbél daganatot, ami azonban időközben a májára is áttétet képezett. Ekkor májtrombózist kapott, hosszú ideig élet és halál között lebegett, miközben a mája egy részét eltávolították.

Az énekes ma viszont már sokkal jobban van, ez pedig szerinte annak is köszönhető, hogy tudatosan gyógyította magát, például rendszeresen beszélt a májához – írja a Lokál.

A halál torkából menekült meg a magyar énekes!
Shuster ma már boldogabb, mint valaha, új életet kapott.
Fotó: TV2

“Kétszer csaknem meghaltam, később sokszor mondták, hogy közelebb voltam a halálhoz, mint az élethez. Mindenki azt üzente, hogy legyek erős, de igazából soha nem is akartam meghalni. Egy percig nem fordult meg a fejemben. A kórházban persze nagyon megviselt, hogy betegtársaim nagy része menthetetlen volt.

A családomnak el is mondták, hogy valószínűleg meg fogok halni, de nekem nem.

Utólag visszagondolva, jó hogy így történt, mert nem kellett tépelődnöm ezen. Emlékszem, alig tudtam beszélni és egy kanalat alig bírtam felemelni. Beszéltem a májamhoz is, mondtam neki hogy májacska, májacska, minden jó lesz holnapra. Lehet, hogy elhitte. Százból egy ember ha túléli azt, amit én. Hogy ez szerencse, gondviselés, Jóisten, genetika, nem tudom, de életben maradtam. A doki azt mondta, hogy ebben hárman voltunk benne: ő, én és a Jóisten” – árulta el a lapnak Lóri, aki azonban koránt sem nyugodhat meg teljesen.

Félévente ugyanis teljes kivizsgálásra kell járnia, ilyenkor úgy érzi, új esélyt kap az élettől.

“Van bennem szorongás azzal kapcsolatban, hogy esetleg újra beteg leszek, de fatalista vagyok, hiszek abban, hogy ha úgy van megírva, akkor sem tudok ellene tenni. De hál’ Istennek, úgy tűnik, minden rendben van.”

A betegség örömet is hozott a zenész életébe, lánya, aki tizenkilenc éve nem állt szóba vele, újra felvette a kapcsolatot az apjával, most pedig jobb a viszonyuk, mint valaha.

A zenész nem írt végrendeletet, ellenben új P. mobil nagylemezzel készül, és másfél évre előre eltervezett mindent az életében.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Így cikizték ki az amerikaiak az Eurovíziós Dalfesztivált – VIDEÓ

Edit

A képek, amelyeknek nem találtunk kategóriát

info

Kivizsgálta a rendőrség Fodor Zsóka prostiügyét!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------