Image default
Külföld

A halál 800 Millió inasa! Oszd meg!

A kocka el van vetve!

Tavaly november 11-én Hágában, a nagyok, aláírták a globális migrációs megállapodást (GCM), amely a Globális ügyességi partnerségek, azaz „Global Skill Partnership” tendencia jegyében, Európába, az elkövetkezendő 50 év alatt 800 Millió afrikait telepít be.

Az első hullám, közel 5 millió afriaki bevándorló (és kétlem, hogy legális bevándorlóról van szó, hiszen az európai kontinens már most sem bír megbírkózni a legálisan vagy illegálisan ideérkezett migránsok által kialakított migrációs teherrel), tegnapelőtt indult el Európa felé.

Félő, hogy néhány évszázadon belül az európai fehér ember ki fog szorulni a kontinensről, és a megmaradtak Amerikába fognak emigrálni a kontinensen zajló muszlim csoportok által vezetett keresztényüldözések elől.

Az Európa leigázását legálisan vezénylő GCM törekvéseit csupán Oroszország tudná megfékezni, azonban a világpolitikai elit, élén az Egyesült Államokkal már most igyekszik olyan helyzetet teremteni, hogy Oroszország figyelme más tendenciák miatt ne terjedjen ki az európa-invázió valós veszélyének felismerésére, felismerésére és globális terv kidolgozására.

Amerika, így kívánja totálisan biztosítani az amerikai kontinens népességének fennmaradását és fejlődését!

A katarzis ebben mindössze annyi, hogy amíg mi helyi frontokon küzdünk a migráció ellen, addig a világ vezetői eldöntötték, hogy csak és kizárólag az amerikai kontinens maradhat meg az újvilág számára!

Forrás: Hirmagazin.eu (bg)

Copyright © Utánközlés (illetve a cikk részeinek másolása) csak a Hirmagazin.eu írásos engedélyével lehetséges!

Alapcikkek:

https://ec.europa.eu/jrc/en/news/new-perspectives-african-migration

https://www.quora.com/What-would-happen-if-all-Africans-move-to-Europe-and-all-Europeans-moved-to-Africa

https://www.cgdev.org/blog/african-migration-europe-not-a-crisis-its-an-opportunity

Hasonló hírek

Gyerekkatonákat engedtek szabadon Dél-Szudánban

info

A lakosság szerint idén megtámadják Belgiumot

info

Halálos áldozatokat követelt a vihar Észak-Nyugat-Európában

Géza