Image default
Életmód hírek

A HAJLÉKTALAN PÉNZT SZERETNE A LÁNYTÓL… DE AMIKOR AZ VISSZAUTASÍTJA ELKÉPESZTŐ DOLGOT TESZ!

A 24 éves Caroline Santana egyik este éppen indult volna haza, mikor a buszmegállóban leszólította őt ez a hajléktalan férfi. Elsőre nem is hallotta, mert minden erejével azon koncentrált, hogy a jegyét megtalálja, mindhiába. Mikor a férfi másodszor is megszólította, a lány így felelt…

A HAJLÉKTALAN PÉNZT SZERETNE A LÁNYTÓL... DE AMIKOR AZ VISSZAUTASÍTJA ELKÉPESZTŐ DOLGOT TESZ!

“Sajnos egy fillér nincs nálam és úgy tűnik a buszjegy sem, szóval én is gyalogolhatok majd haza, ne haragudjon!” – kezdte Caroline.

“Mennyi pénzbe kerül a jegy?” – kérdezte rögtön a férfi. “4 reálom van (kb. 300 forintnak felel meg), odaadom, ha kéred, hogy haza tudj menni.”

Caroline nagyon meghatódott a gesztuson, de természetesen nem fogadta el, hiszen ez volt az összes pénz, amit a férfi aznap össze tudott koldulni az utcán, de ő egyre csak erősködött.

“Vedd el a pénzt, nem szeretném, hogy gyalog egyedül menj haza.” -mondta, és szemében kérlelhetetlenség tükröződött. Ekkor Caroline egy utolsó kört még keresett a táskájában, és mégis megtalálta buszjegyét. Nagyon örült de még mindig csodálkozott a hajléktalan nagylelkűségén.

Ezért megkérdezte őt, készíthet-e egy fényképet vele, hogy Facebookon megoszthassa történetét az emberekkel. A férfinek tetszett az ötlet, és csak egy pillanatot kért, hogy megigazíthassa haját, hiszen méltósága neki is van. egy feltételhez kötötte a megosztást: mindenképpen említse meg, hogy őt Cézárnak hívják.

A lány amint hazaért megosztott közösségi oldalán a története, amihez megható sort fűzött:

“Egy egyszerű gesztus volt? Igen. De ez az ember, akinek élete másoktól függ és semmije sincs, mindenét odaadta volna, hogy ne kelljen hazagyalogolnom. A külső alapján sokat azonnal ítélnek, azt hiszik ezekről az emberekről, mind tolvaj vagy bolond, de Cézárnak például nagyon nagy szíve van! Megtanított arra, mi az a szeretet, bölcsesség és alázat, és ezt sosem fogom neki elfelejteni! Köszönöm!”

Forrás: extremesilverblog

Hasonló hírek

Kossuth téri tisztavatás után kérte meg barátnője kezét

Edit

Rajzpályázat indul a gyerekeknek!

info

Mániákusan követed az exedet a Facebookon? Megmutatjuk, mit jelent!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------