Image default
Bulvár

A Gyűrűk Ura sztárja nyomozónak áll

2015 02 04 151537
Forrás: MTI; abcnews.go.com | 2015. 02. 04. 14:50:00

A trilógia egykori főszereplője teljesen más oldalát szeretné megmutatni, mint amit korábban tőle megszokhattunk.
Elijah Wood, A Hobbit és A Gyűrűk Ura sztárja nyomozót alakít a The Trust című krimiben, amelynek forgatása a napokban kezdődött meg Las Vegasban.

A 34 éves Wood az Oscar-díjas Nicolas Cage oldalán szerepel a rendőrsztoriban, amit Alex Brewer rendez – értesült a The Hollywood Reporter. Cage és Wood nyomozópárost alakít, akik egy rendőrségen belüli korrupcióba ütköznek, és a játszmában hamarosan az életük lesz a tét. A forgatókönyvet Benjamin Brewer és Adam Hirsch írta.

A fiatal színész mostanában nem szerepelt igazi kasszasikerekben, mivel komolyabban elkezdett foglalkozni az immáron 15 éve elkezdett hobbijával, a DJzéssel. Zach Cowieval igazán jó duót alkotnak, zenei ízlésük nagyon hasonló, bár elmondásuk szerint a zenék, amiket játszanak legtöbbször nem ismeri a közönség. Ez azonban nem zavarja őket, mert a buli és a tánc sosem áll le ha a színpadon vannak. Idén egy kilenc állomásos turnéra is elindulnak Észak- Amerika és Európa szerte.

De a színész rajongóinak nem kell félniük, hiszen idén több filmben is szerepett kapott. Wood nem rég fejezte be a The Last Witch Hunter című akciófilm forgatását, amelynek főszerepében ősszel Vin Dieselt láthatják majd a mozinézők.

Hasonló hírek

Lehull a lepel Győzike vagyonáról: Tőle érkeztek a százmilliók

Mazsi

Autóbalesetet szenvedett Angelina Jolie exe, fejsérüléssel szállították kórházba

info

Durva fenyegetést kapott a várandós Kapócs Zsóka

Mazsi