Hirmagazin.eu
Főoldal » A gyanú szerint a jászárokszállási férfi több bűncselekményt követett el egy fiatal lány sérelmére.
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

A gyanú szerint a jászárokszállási férfi több bűncselekményt követett el egy fiatal lány sérelmére.

2015 04 30 105449

2015. április 30. 10:32

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális kényszerítés bűntett kísérlet, személyes adattal visszaélés vétség és gyermekpornográfia bűntett miatt folytatott büntetőeljárást K. Ferenc jászárokszállási lakos ellen.

Az 52 éves férfi a gyanú szerint 2014. szeptember 1. és szeptember 9. között az egyik internetes oldalon megismerkedett egy 12 éves lánnyal, akit a levelezések alkalmával arra akart rábírni, hogy küldjön magáról szexuális tartalmú fotókat. A rábírás hatására a fiatal elküldte a kért fényképeket, majd a férfi feltételként szabta, hogy küldjön újabbakat, mert ellenkező esetben közzéteszi az addig kapott képeket. A férfi a tiltás ellenére feltette az internetre a lányról készült fotókat és azok levételéért szexuális együttlétet követelt.

Ezt követően a sértett elmondta szüleinek a történteket, akik feljelentést tettek az ügyben. A lány megbeszélt egy találkozót a férfival 2014. szeptember 10-én 17 órára a hatvani Kossuth téren, ahol a rendőrök elfogták a bűncselekménnyekkel gyanúsítható férfit.

A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfit gyanúsítottként hallgatta ki, majd őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásának elrendelését, melyet az Egri Járásbíróság elrendelt.

A további eljárást a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatta le és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Forrás: http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/vademelesi-javaslat-137

Kép: Illusztráció,

Hasonló hírek

Autókáztak más járművével, majd balesetet szenvedtek. Rendőreink kimentették a járműből a fiatal vezetőt, aki aztán le akart lépni..

Géza

Szerb kamionokban megbújva próbáltak bejutni Magyarországra pakisztáni és bangladesi férfiak!

Géza

Rejtélyes korongok! Azt kérdezi a rendőrség: mi ez?

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!