Hirmagazin.eu
Főoldal » A Google tudja, hol jártál a múlt héten!
Technika, kommunikáció

A Google tudja, hol jártál a múlt héten!

Emlékszel, merre jártál a múlt héten, esetleg a múlt hónapban?

Google tudja, hol jártál a múlt héten!

Ne aggódj, akad olyan, aki számon tartja! Akármilyen félelmetesen is hangzik, létezik valami, ami a nap 24 órájában képes figyelni a mozgásod, legalábbis akkor, ha lapul a zsebedben egy okostelefon. Nem kell megijedni, nem rejtélyes, fekete ruhában és napszemüvegben feszítő ügynökökről van szó, hanem a Google Maps-ről.

Az alkalmazás Timeline, azaz idővonal funkcióját valószínűleg nem mindenki ismeri. A szolgáltatást engedélyezve a Google egy percre pontos naplót készít nekünk arról, mikor merre járunk a nagyvilágban, és ezt térképen meg is nézhetjük.

Természetesen az idővonalat kizárólag mi láthatjuk, és ha nem akarjuk, nem muszáj engedélyeznünk a szolgáltatást. A Timeline funkció egyáltalán nem új, nemrég kapott viszont egy frissítést, így utólag már mi magunk is hozzáadhatunk helyszíneket az idővonalunkhoz.

A Google Maps Timeline funkcióját itt érhetjük el, és beállíthatjuk, figyelje-e a továbbiakban útvonalunkat az alkalmazás.

 

Forrás: librarius

Hasonló hírek

Koronavírus: így tisztítsd a laptopod, hogy csökkentsd a fertőzésveszélyt

Géza

Ezzel megduplázhatjuk a mobil üzemidejét

Edit

Robotverseny a Műszaki Egyetemen – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------