Főoldal > Hírek > Főhírek > Külföld > A Google térképe buktatta le az 51-es körzetben rejtegetett hatalmas ufót – VIDEÓ
A Google térképe buktatta le az 51-es körzetben rejtegetett hatalmas ufót - VIDEÓ

A Google térképe buktatta le az 51-es körzetben rejtegetett hatalmas ufót – VIDEÓ

Hirdetés

Ki ne hal­lott volna már a rej­té­lyes ne­va­dai 51-es kör­zet­ről, ahová ál­lí­tó­lag az 1947-ben, Ros­well­nél le­zu­hant ide­gen űr­jár­mű­vet szál­lí­tot­ták an­nak ide­jén. Szá­mos film és könyv is szü­le­tett a té­má­ban. A hely azóta is az ufó­va­dá­szok ked­venc cél­pontja, meg­fi­gye­lési te­rü­lete..

Többen állítják, hogy az 51-es körzet néven elhíresült területen, földönkívüli űrhajók tárolása, (köztük az állítólag Roswellben lezuhanté is), tanulmányozása és technológiáinak megfejtése folyik, illetve korábban földönkívüli kísérleteket is végeztek. Ezeket az elképzeléseket azonban eddig senki sem tudta igazolni. Egyre csak szaporodnak a találgatások.

Ezúttal az ufosightingsdaily.com főszerkesztője, Scott Waring rukkolt elő egy új elmélettel. Szerinte ugyanis a körzetben egy harminc méteres ufót rejtegetnek, amit egykor hangárban tartottak, de az utóbbi években köré építettek egy egész létesítményt. – írja a Daily Mail.

A Google térképe buktatta le az 51-es körzetben rejtegetett hatalmas ufót - VIDEÓ

Mindezt Google-Earth időutazó funkciója alapján bizonygatja, ami megmutatja, hogy miként változott egy adott vidék az évtizedek során.


Az a gyanúm, hogy a Google hamarosan törli majd ezt a műholdas felvételt a térképről. Ez a harminc méteres UFO még mindig ott van. Felhúztak köré egy létesítményt, a helységet pedig légkondicionálták, mert hűvösen kell tartaniuk – magyarázza Scott Waring, aki egy videót is közzétett arról, hogyan bukkanhatunk az UFO nyomára.

Persze mindez csak elmélet, hiszen senki sem tudja biztosan, hogy mit rejthetnek a körzet titokzatos épületei. Ám, bármi lehetséges…

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: