Hirmagazin.eu
Főoldal » A Google térképe buktatta le az 51-es körzetben rejtegetett hatalmas ufót – VIDEÓ
Külföld

A Google térképe buktatta le az 51-es körzetben rejtegetett hatalmas ufót – VIDEÓ

Ki ne hal­lott volna már a rej­té­lyes ne­va­dai 51-es kör­zet­ről, ahová ál­lí­tó­lag az 1947-ben, Ros­well­nél le­zu­hant ide­gen űr­jár­mű­vet szál­lí­tot­ták an­nak ide­jén. Szá­mos film és könyv is szü­le­tett a té­má­ban. A hely azóta is az ufó­va­dá­szok ked­venc cél­pontja, meg­fi­gye­lési te­rü­lete..

Többen állítják, hogy az 51-es körzet néven elhíresült területen, földönkívüli űrhajók tárolása, (köztük az állítólag Roswellben lezuhanté is), tanulmányozása és technológiáinak megfejtése folyik, illetve korábban földönkívüli kísérleteket is végeztek. Ezeket az elképzeléseket azonban eddig senki sem tudta igazolni. Egyre csak szaporodnak a találgatások.

Ezúttal az ufosightingsdaily.com főszerkesztője, Scott Waring rukkolt elő egy új elmélettel. Szerinte ugyanis a körzetben egy harminc méteres ufót rejtegetnek, amit egykor hangárban tartottak, de az utóbbi években köré építettek egy egész létesítményt. – írja a Daily Mail.

A Google térképe buktatta le az 51-es körzetben rejtegetett hatalmas ufót - VIDEÓ

Mindezt Google-Earth időutazó funkciója alapján bizonygatja, ami megmutatja, hogy miként változott egy adott vidék az évtizedek során.


Az a gyanúm, hogy a Google hamarosan törli majd ezt a műholdas felvételt a térképről. Ez a harminc méteres UFO még mindig ott van. Felhúztak köré egy létesítményt, a helységet pedig légkondicionálták, mert hűvösen kell tartaniuk – magyarázza Scott Waring, aki egy videót is közzétett arról, hogyan bukkanhatunk az UFO nyomára.

Persze mindez csak elmélet, hiszen senki sem tudja biztosan, hogy mit rejthetnek a körzet titokzatos épületei. Ám, bármi lehetséges…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Törölték a Lufthansa budapesti járatait

info

Már a menekülttáborból menekülnek a menekültek Görögországban

info

Megmutatták az irányt a német újságíróknak!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------