Életmód hírek

A gépek lekapcsolása előtt ébredt fel a kómából ez a tinédzser

Felfoghatatlan hiba, végzetes injekciót kapott egy fiatal nő egy orosz kórházban

A 13 éves srác szülei már aláírták a fiú szerveinek adományozásáról szóló iratokat, mindössze egy nap volt hátra a gépek lekapcsolásáig. Ám csodák csodájára a tinédzser felébredt a kómából!

Trenton McKinley hétszeres koponyatörést és súlyos agyi traumákat szenvedett el márciusban, amikor az alabamai Mobile-ban felugrott egy utánfutóra, amelyet egy munkagép vontatott, majd leesett, az utánfutó átfordult és fejbe vágta – írja az MTI.

Édesanyja, Jennifer Reindl elmesélte, hogy a fiú a baleset óta több koponyaműtéten esett át, veseproblémái léptek fel és szívrohama is volt. Egy alkalommal beütött nála a klinikai halál is, akkor 15 percen keresztül feküdt a műtőasztalon, de sikerült újraéleszteni. Ugyanakkor az orvosok szörnyű hírt közöltek vele: „Trenton soha többé nem lesz normális”. A szülők próbálták feldolgozni, hogy fiuk nem fog felépülni. Közölték velük, hogy Trenton szervei öt, átültetésre váró gyermeket menthetnének meg. A gondviselők alá is írták a szervadományozásról szóló dokumentumokat.

A gépek lekapcsolása előtt ébredt fel a kómából ez a tinédzser

Igent mondtunk, ami Trenton életben tartását is jelentette, hogy az átültetésekig tisztán tartsák a szerveket.

Másnapra előjegyezték egy utolsó agyi vizsgálatra, melynek célja a halál megállapítása volt, ekkor azonban életjeleket mutatott a fiú, így törölték a tesztet – mondta az anya.

A kamasz a balesetből csak annyira emlékszik, hogy a betonra esett, és az utánfutó fejbe vágta. Még mindig vannak fájdalmai és rohamai, de tud beszélni, jár, olvas és valamilyen módon még matekozik is. Hamarosan koponyaműtét vár rá. Édesanyja szerint isteni csoda, hogy fia felébredt, illetve, hogy felépül.

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Darázsriadó! Hihetetlen, hova fészkelnek be a veszélyes rovarok

Mazsi

Névnapok szeptember 1-jén

info

Azért is szeretem, mert jó vele a szex

Edit