Hirmagazin.eu
Főoldal » A gazda azt hitte, a tehene simán vemhes, ám az első borjú után leesett az álla
Állatvilág

A gazda azt hitte, a tehene simán vemhes, ám az első borjú után leesett az álla

Deb és Chuck Beldo néhány hektárnyi föld birtokosai, amelyen több haszonállatot is tartanak, akik szabadon mozoghatnak a területen, stressz mentesen. Ilyen körülmények között lett vemhes egyik tehenük, Mu és ilyen környezet várta az új jövevényt is.

Deb és Chuck már nagyon várták a kis borjút, hogy minden szeretetükkel és törődésükkel elhalmozhassák, amit egy ember nyújthat egy ilyen négylábúnak.

Egyik nap Mu, a tehén vajúdni kezdett és olyan meglepetést okozott gazdáinak, amiről senki nem tudott előre. Deb és Chuck lánya, Jamie ugyan megjegyezte, hogy Mu az átlagnál nagyobbra nőtt, de ez még nem jelentett semmi biztosat. Az sem különösebben ritka, hogy egy tehén 2 borjat is világra hozzon egyszerre.

“Születtek már nálunk iker bocik, de sajnos még április volt, hideg volt az idő és nem élték túl.”

Amikor Mu vajúdott, az egész család együtt izgult, hogy minden rendben lesz-e a kicsivel/kicsikkel és vajon valóban nem csak egy, hanem két boci is van odabenn.

Nos, nem egy volt, nem is kettő, nem is három, hanem egyenesen négy!

A négy kis borjú méretében nem volt elég nagy ahhoz, hogy az anyjuktól tudjanak szopni, így a család cumisüvegekből táplálta őket a kezdeti időszakban éjjel és nappal.

Szerencsére a bocikról kiderült, hogy igazi hősök és sokkal erősebbek, mint elsőre vélni lehetett rájuk nézve. Mind a négyen túlélték!

Négyes ikrek az emberek estében is nagyon ritkán fordulnak elő, ám szarvasmarháknál valószínűség még ennél is kisebb. 700.000-ből csupán egy tehén ad életet 4 borjúnak is és az, hogy mind túléljenek, 1 a 112 millióhoz.

Forrás: tudasfaja.com

Hasonló hírek

Ezzel a báránnyal nem lehet megértetni, hogy ő márpedig nem kutya – VIDEÓ

Edit

Klónoztassa elhunyt kutyáját 29 millióért!

Edit

Egy őzikének kicsinye születik – egy nő hihetetlen dolgot vesz filmre utána

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------