Hirmagazin.eu
Főoldal » „A fülhallgatója is rajta volt” – leesett egy ember a KÖKI Terminál tetejéről, a fiatal férfi feltehetően önként vetetett véget az életének..
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

„A fülhallgatója is rajta volt” – leesett egy ember a KÖKI Terminál tetejéről, a fiatal férfi feltehetően önként vetetett véget az életének..

A férfi feltehetően szándékosan ugrott le az épület tetejéről.

Újraélesztés a KÖKI-nél

A BudaPestkörnyeke.hu egyik olvasója jelezte, hogy szerda délután, hogy a KÖKI Terminálnál rendőrök és mentők vannak, és valakit éppen újraélesztenek.

Leugrott egy ember a tetőről

A Testületek védelmébe Facebook csoportban arról írnak, hogy a rendőrök körbekerítettek kerítettek el egy területet, mert feltehetőleg leugrott valaki az épületről.

Még több bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó? Kattints ide, és nézd meg rendőreink, ügyészeink, bíróink, katonáink, mentőseink, tűzoltóink, katasztrófavédelmiseink napi áldozatos munkájáról szóló cikkeinket!

Letakarták a földön fekvő embert

Az egyik fotón az is látszik, hogy a földön egy fóliával letakart ember fekszik.

Leesett az épületről

„Egy fiatal férfi ezidáig ismeretlen körülmények között leesett az épületről. Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, ezért az ügyet közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálják” – írta a BRFK a hvg.hu-nak.

„A fülhallgatója is rajta volt”

A Facebookon az egyik szemtanú azt írta: „Éppen újra élesztették mikor jött a buszunk. Nyugodjon békében, nagyon megrázó volt. Még a telefon fülhallgatója is rajta volt”.

Pár éve is történt egy haláleset

Egy másik hozzászóló pedig ezt írta: „Pár èvvel ezelőtt szemtanúja voltam a Kökinèl ugyancsak egy öngyilkosságnak, akkor is egy fiatal srác ugrott le. Szörnyű volt látni ahogy zuhan”.

Tragédia a Mamut 2-ben

2020 októberének lezuhant egy férfi a Mammut 2 bevásárlóközpont felső emeletéről. „Szörnyű volt az egész, a férfi valamit kiabálni kezdett, majd eldobta a táskáját és leugrott” – mondta közvetlenül a tragédia után egy szemtanú.

2010-ben is meghalt egy fiatal férfi

2010-ben szörnyethalt egy 20 éves fiú, aki a Mammut 1 mozijából kijövet vetette magát az áruház harmadik emeletéről a mélybe.

10 méter zuhant

A fiú nagyjából 10 métert zuhanhatott, mielőtt az alsó szintre esett, ahol azonnal szörnyethalt, körülötte hatalmas vértócsa keletkezett.

Ha segítség kell!

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Testületek védelmében

Facebook, budapestkornyeke

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

A hétvégén minden eddiginél többször kellett intézkedni a kijárási korlátozás megszegőivel szemben

Géza

Most kaptuk: a halálba ugrott a negyedikről egy nő Kazincbarcikán

Géza

Ketrecharcos hívta ki a hatgyermekes édesanyát brutálisan megverő nyugalmazott alezredest

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!