Hirmagazin.eu
Főoldal » A francia tiszteletbeli konzul csónakokat adott el a menekülteknek (Videó)
Külföld

A francia tiszteletbeli konzul csónakokat adott el a menekülteknek (Videó)

Franciaország felfüggesztette egyik tiszteletbeli konzulját a törökországi Bodrumban, miután egy TV riport föltárta, hogy a nő csónakokat adott el menekülteknek.

A France 2 francia televízió titokban készült felvételén bemutatja a konzul boltját, ahol gumicsónakokat és mentőmellényeket adott el azoknak a menekülteknek, akik a tengeren át próbáltak átjutni Görögországba.

hirmagazin_2015-09-12_143309

A riporter azt próbálta kideríteni Bodrumban, hogy hol szerzik be a tengeri átkeléshez szükséges felszerelésüket a menekültek. Így jutott el abba a boltba is, amelyen ki volt tűzve a francia zászló, és az ajtón lévő feliraton ez állt: francia tiszteletbeli konzul.

Françoise Olcay nem akart interjút adni. A titokban felvett beszélgetésből egyértelműen kiderül, hogy tisztában van azzal, hogy mit is tett, vagyis annak ellenére adott el csónakokat, hogy tudta, az katasztrófához vezethet. Azt állítja, hogy hibázott, de ha ő nem adná el a felszereléseket, akkor más megteszi helyette. Szerinte a török hatóságok is érintettek az embercsempészetben. A tiszteletbeli konzul ugyan nem tagja a diplomáciai testületnek, de az eset így is nagyon kínosan érinti Párizst.

Az ENSZ adatai szerint 124 ezer ember jutott el Görögországba a tengeren át idén az első hét hónapban, miközben nagyon sokan a vízbe vesztek.

Forrás: euronews;

Hasonló hírek

Terroristákat támogató muszlim szervezet vagyonát fagyasztották be Franciaországban

Géza

Ahol bevezetik a minimál-nyugdíjat: három évtizednyi munka az alapfeltétel

info

114 darab NGO segít 1 görög szigeten a bevándorlóknak! – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------