Hirmagazin.eu
Főoldal » A főváros egyik irányítójaként határozta meg magát Gyurcsány Ferenc egy újságírói kérdésre keddi sajtótájékoztatóján
Belföldi hírek

A főváros egyik irányítójaként határozta meg magát Gyurcsány Ferenc egy újságírói kérdésre keddi sajtótájékoztatóján

Egyre többen juthatnak pozícióhoz a fővárosban Gyurcsány Ferenc jóvoltából

Egyre többen juthatnak pozícióhoz a fővárosi önkormányzatban és annak cégeiben Gyurcsány Ferenc holdudvarából.

A legújabb hírek szerint az ex-műsorvezető DK-s politikus, Vágó István is kaphat egy felügyelőbizottsági posztot.

A Gyurcsány-kormány több volt minisztere és még a pártelnök egykori testőre is munkát kapott Karácsony Gergelyéktől. Gyurcsány Ferenc korábban tagadta, hogy a háttérből ő mozgatná a szálakat az ellenzékben és a fővárosi vezetésben, egy keddi sajtótájékoztatóján azonban már az irányítók közé sorolta magát – hangzott el az M1-en.

A főváros egyik irányítójaként határozta meg magát Gyurcsány Ferenc egy újságírói kérdésre keddi sajtótájékoztatóján

Gyurcsány Ferenc korábban többször is tagadta, hogy ő mozgatná Karácsony Gergelyt és a főváros ellenzéki vezetését. Arról is beszélt: nem tartja lényegesnek, hogy a saját embereit pozíciókhoz juttassa.

Aztán Gyurcsány Ferenc az első sorból figyelte a közgyűlés megalakulását, majd az emberei is elkezdtek megjelenni a főváros különböző vezetői székeiben. A Gyurcsány-kormány volt pénzügyminisztere, Draskovics Tibor a Budapesti Közlekedési Központ igazgatójaként tért vissza, és a Gyurcsány-éra egykori fejlesztési minisztere is pozíciót kapott, Kolber István a Fővárosi Vagyonkezelő munkáját felügyeli majd

Gál J. Zoltán, Gyurcsány Ferenc volt kabinetfőnöke és államtitkára, aki az idei önkormányzati választás előtt Karácsony Gergely kampányát is vezette, a Városüzemeltetési Holding igazgatóságába került be.

A DK elnökének korábbi testőre, Handl Tamás pedig a fővárosi önkormányzat rendészeti igazgatója lett, ezzel pedig még koránt sem ért véget a sor. Nyomul a holdudvar – ezzel a címmel közölt cikket a 444 arról, hogy kik tűntek fel a Karácsony Gergely vezette önkormányzat körül.

Gyurcsány Ferenc pártjának egyik képviselője, Vágó István például a BKV Vasúti Járműjavító Kft. felügyelőbizottságába ülhet be. A korábban kvízműsorokat vezető ex-tévés az Indexnek azt mondta, ez a munka még közelebb is áll eredeti vegyészmérnöki végzettségéhez, mint a műsorvezetés.

Mártha Imre, aki Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége alatt az MVM vezérigazgatója is volt, a Fővárosi Közterület-fenntartó felügyelőbizottsági elnöke lehet. Gyurcsány Ferenc ügyvédjével, a korábban DK-s színekben politizáló, csalással vádolt Czeglédy Csabával pedig több ellenzéki vezetésű budapesti önkormányzat is szerződést kötött.

M1, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Rejtélyes dobozokat szállítottak éjszaka a budavári városházáról a leköszönő polgármester házához – videó

Géza

Titkos esküvő Budapesten – férjhez ment Orbán Viktor második lánya

Géza

Újra találkozik Vlagyimir Putyin és Donald Trump

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------