Image default
Belföldi hírek

A főváros egyik irányítójaként határozta meg magát Gyurcsány Ferenc egy újságírói kérdésre keddi sajtótájékoztatóján

Egyre többen juthatnak pozícióhoz a fővárosban Gyurcsány Ferenc jóvoltából

Egyre többen juthatnak pozícióhoz a fővárosi önkormányzatban és annak cégeiben Gyurcsány Ferenc holdudvarából.

A legújabb hírek szerint az ex-műsorvezető DK-s politikus, Vágó István is kaphat egy felügyelőbizottsági posztot.

A Gyurcsány-kormány több volt minisztere és még a pártelnök egykori testőre is munkát kapott Karácsony Gergelyéktől. Gyurcsány Ferenc korábban tagadta, hogy a háttérből ő mozgatná a szálakat az ellenzékben és a fővárosi vezetésben, egy keddi sajtótájékoztatóján azonban már az irányítók közé sorolta magát – hangzott el az M1-en.

A főváros egyik irányítójaként határozta meg magát Gyurcsány Ferenc egy újságírói kérdésre keddi sajtótájékoztatóján

Gyurcsány Ferenc korábban többször is tagadta, hogy ő mozgatná Karácsony Gergelyt és a főváros ellenzéki vezetését. Arról is beszélt: nem tartja lényegesnek, hogy a saját embereit pozíciókhoz juttassa.

Aztán Gyurcsány Ferenc az első sorból figyelte a közgyűlés megalakulását, majd az emberei is elkezdtek megjelenni a főváros különböző vezetői székeiben. A Gyurcsány-kormány volt pénzügyminisztere, Draskovics Tibor a Budapesti Közlekedési Központ igazgatójaként tért vissza, és a Gyurcsány-éra egykori fejlesztési minisztere is pozíciót kapott, Kolber István a Fővárosi Vagyonkezelő munkáját felügyeli majd

Gál J. Zoltán, Gyurcsány Ferenc volt kabinetfőnöke és államtitkára, aki az idei önkormányzati választás előtt Karácsony Gergely kampányát is vezette, a Városüzemeltetési Holding igazgatóságába került be.

A DK elnökének korábbi testőre, Handl Tamás pedig a fővárosi önkormányzat rendészeti igazgatója lett, ezzel pedig még koránt sem ért véget a sor. Nyomul a holdudvar – ezzel a címmel közölt cikket a 444 arról, hogy kik tűntek fel a Karácsony Gergely vezette önkormányzat körül.

Gyurcsány Ferenc pártjának egyik képviselője, Vágó István például a BKV Vasúti Járműjavító Kft. felügyelőbizottságába ülhet be. A korábban kvízműsorokat vezető ex-tévés az Indexnek azt mondta, ez a munka még közelebb is áll eredeti vegyészmérnöki végzettségéhez, mint a műsorvezetés.

Mártha Imre, aki Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége alatt az MVM vezérigazgatója is volt, a Fővárosi Közterület-fenntartó felügyelőbizottsági elnöke lehet. Gyurcsány Ferenc ügyvédjével, a korábban DK-s színekben politizáló, csalással vádolt Czeglédy Csabával pedig több ellenzéki vezetésű budapesti önkormányzat is szerződést kötött.

M1, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Épül a Washington–Budapest–Jeruzsálem-tengely?

Géza

Tavaly 387 eljárást indult az Alkotmánybíróságon

info

Fidesz: Gyurcsány tárt karokkal várja a megélhetési bevándorlók tömegét

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------