Hirmagazin.eu
Főoldal » A főpolgármester fogadta Soros György által finanszírozott “A Város Mindenkiért” csoport képviselőjét a Városházán – (az Origo cikke alapján)
Belföldi hírek

A főpolgármester fogadta Soros György által finanszírozott “A Város Mindenkiért” csoport képviselőjét a Városházán – (az Origo cikke alapján)

A főpolgármester hétfőn fogadta a bevándorláspárti milliárdos egyik szervezetének képviselőjét a Városházán.

Mint kiderült, nemcsak szimpla látogatásról volt szó, ugyanis a főpolgármester egyből feladatot adott Misetics Bálintnak, A Város Mindenkiért csoport képviselőjének.

“Egy nyitott városházát szeretnék, ahová behívjuk a civil szervezeteket”

– ezzel kampányolt a szocialista Karácsony Gergely Horváth Csaba ellenében az előválasztás első fordulójának vitáján.

A politikus akkor több szervezetet is megnevezett, amiből egyértelművé vált, hogy megválasztása esetén helyzetbe hozná az amerikai milliárdos szervezeteit. Így is lett, ugyanis mai posztjából kiderült,

hogy a Soros György által finanszírozott, “A Város Mindenkiért” csoport képviselője, Misetics Bálint fogja segíteni a fővárost hajléktalanügyekben.

Misetics Bálint életrajzában az áll, hogy “szociálpolitikai programot írt az LMP-nek és számtalan akciót szervezett, hogy felhívja a figyelmet a lakhatáshoz való jog fontosságára és a hajléktalanság kriminalizációjának helytelenségére.” A politikus nemcsak hajléktalanügyben, hanem Soros radikálisainak kiképzésében is tevékenyen részt vett: sajtóértesülések szerint ő volt az egyik trénere azoknak az aktivistáknak, akik polgári elégedetlenség keretében (állami intézmények elfoglalása, működésük megzavarása) szerették volna befolyásolni a 2018-as választások kimenetelét.

Város Mindenkiért elnevezésű csoport (szervezet) ugyan tagadja, hogy bármi köze lenne Soroshoz, azonban a sajtó kiderítette, hogy a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítványok (OSI) 2011-ben hivatalosan is beállt mögéjük.

Nem ez az egyetlen jel arra nézve, hogy nagy az amerikai millárdoshoz köthető szervezetek befolyása a budapesti városházán. Mint ismert, Karácsony Gergely az önkormányzati választási kampány hajrájában utazott ki Brüsszelbe Frans Timmermanshoz, Soros György legfőbb európai bizalmasáhozazért, hogy közvetlen uniós támogatásokért lobbizzon a főváros számára.

Nem titkoltan azzal a céllal tette ezt, hogy kivegye a demokratikusan megválasztott kormányzat kezéből a források elosztásának hatáskörét.

Bár nem tartozik a legszebb lépések közé, később ezzel eldicsekedett egy lengyel lapnak.

A Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésén a balliberális képviselők elfogadták az “Ez a Minimum!” elnevezésű “antikorrupciós” csomagot, ami természetesen az amerikai milliárdoshoz köthető szervezetek (az Átlátszó, a K-Monitor és a Transparency közös) javaslatain alapszik.

Origo cikke alapján, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Etikai bizottság előtt a 24.hu videója

Edit

Visszatér a gépeltérítések korszaka?

Géza

Megerőszakoltak egy kislányt az aszódi javítóintézetben

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------