Hirmagazin.eu
Főoldal » A Fidesz szerint tudatosan csalnak Karácsony Gergelyék, az ellenzék cáfol – videó
Belföldi hírek

A Fidesz szerint tudatosan csalnak Karácsony Gergelyék, az ellenzék cáfol – videó

A Fidesz szerint már két kerület érintett, vagyis továbbgyűrűzik a „baloldal adatlopási botránya”.

Felszólították Karácsony Gergelyt és az ellenzéki kampánycsapatot, hogy „hagyjanak fel a csalással és a törvénysértéssel”. Karácsony Gergely szerint a nyilvánosságra került fénykép semmit nem bizonyít, szerinte semmiféle jogszabálysértés nem történt – közölte az M1 Híradó.

Törvényes volt, ahogy feldolgozták az ajánlóíveket – ezt mondta az ellenzék VIII. kerületi közös polgármester-jelöltje az ATV-n. Pikó András azt elismerte, hogy valóban számítógépre rögzítettek, ám szerinte kizárólag olyan adatokat, amelyek az adminisztrációhoz kellettek.

A szocialisták szerint is minden rendben van Józsefvárosban. Az MSZP budapesti elnöke az ügyről röviden csak annyit mondott: biztos abban, hogy törvényes volt az adatok feldolgozása.

„A rendőrségnek az feladata, hogyha ez nem így történt, akkor nyomozza ki, de én biztos vagyok abban, hogy a hatályos jogszabályoknak megfelelően zajlott az adatgyűjtés” – fogalmazott Molnár Zsolt.

Az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje szerdán ismét megvédte VIII. kerületi politikustársait, arra hivatkozva, hogy a képek, amelyek a sajtóban napvilágot láttak,

nem bizonyítanak semmit.

Csakhogy magát Karácsony Gergelyt is hasonló vádak érték. Többen tiltott adatbázisépítést emlegettek, miután kiderült, hogy az ellenzéki pártok 14 -szer több aláíráshoz szükséges ívet vettek fel, mint amennyire valójában szükségük lett volna a gyűjtéshez.

A Fidesz budapesti szóvivője szerint az ellenzék főpolgármester-jelöltjének érintettsége ebben az ügyben megkérdőjelezhetetlen.

„Karácsony Gergely ajánlásait a botrányba keveredett csapat kezelte Józsefvárosban és Erzsébetvárosban is. Ha a baloldali szavazók jót akarnak maguknak, ne írjanak alá semmit Karácsonyéknak. Felszólítjuk Karácsonyékat, hogy hagyjanak fel a csalással és törvénysértéssel. A botrányban érintett képviselőjelölteknek pedig semmi keresnivalójuk a közéletben. Elvárjuk, hogy lépjenek vissza” – közölte Zsigmond Barna Pál.

A kormánypártok nevében, Kósa Lajos az önkormányzati kampány vezetője azt mondta: amit Karácsony Gergelyék csináltak az ajánlóívek összesítésekor az választási bűncselekmény – közölte az M1 Híradó.

m1

Hasonló hírek

Nálunk vettek ujjnyomatot a würzburgi baltás ámokfutótól

Edit

Már nem tudják átvágni a nagyszülőket az árubemutatós csalók! A kiskapuk bezárultak!

Géza

Jött egy becslés arra, mennyiért maradnak itthon a külföldről hazatért építőipari szakemberek

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------