Hirmagazin.eu
Főoldal » A Fidesz szerint Karácsony Gergely alkalmatlansága csődbe vitte Zuglót – videó
Belföldi hírek

A Fidesz szerint Karácsony Gergely alkalmatlansága csődbe vitte Zuglót – videó

A Fidesz szerint Karácsony Gergely alkalmatlansága csődbe vitte Zuglót.

Azt mondják, kikérték a 14. kerületi önkormányzat számlaegyenlegét, és mindössze 50 millió forint van a számlán. A Fidesz budapesti szóvivője szerint Karácsony Gergely két éve, egy kiszivárgott hangfelvételen el is ismerte, hogy nem képes ellátni a feladatát – közölte az M1 Híradó.

Több mint három hónappal az év vége előtt mindössze 50 millió forint maradt a zuglói önkormányzat számláján – közölte a Fidesz budapesti szóvivője. Zsigmond Barna Pál szerint ez bizonyítja a kerület polgármesterének, Karácsony Gergelynek az alkalmatlanságát. Majd azt is mondta: a zuglói polgármester már egy 2017-es hangfelvételen is beismerte, hogy nem képes ellátni a feladatát.

A 2017 év végén rögzített hangfelvétel első fele kapott inkább nagyobb nyilvánosságot, ezen Karácsony Gergely arról beszélt:

megbánta, hogy elvállalta a miniszterelnök-jelöltséget.

A zuglói polgármester mindennek ellenére maradt a szocialisták miniszterelnök-jelöltje, idén pedig az ellenzék egy része főpolgármester-jelöltnek választotta őt.

Csakhogy időközben az elmúlt fél évben egyre több, sokak szerint Karácsony Gergely alkalmasságát megkérdőjelező információ látott napvilágot. Például az is, hogy az általa vezetett önkormányzat olyan parkolási szerződéseket kötött, amelyek csaknem 800 millió forintos veszteséget okoztak a kerületnek.

Később a polgármester jegyzője jelentette ki azt, hogy Zugló már csak hitelből él, és ha az nem lenne, már régen csődbe ment volna a kerület.

Karácsony Gergely mindennek ellenére azt állítja: Zuglónak nincs hitele, neki pedig felelőssége nincsen a kerület anyagi helyzete miatt.

A nagyobbik kormánypárt szerint viszont egyértelmű, hogy Karácsony Gergely csődbe vitte Zuglót, mert az

az 50 millió forint, ami az önkormányzat számláján maradt, szinte semmire nem elég.

„Egy alföldi középvárosban különb a helyzet, de talán még a falvakban is. Ez már a bérekre sem elég, és még csak szeptember van. Zugló már kénytelen hitelekből élni Karácsony pedig mélyen hallgat” – mondta Zsigmond Barna Pál, a Fidesz budapesti szóvivője.

A Fidesz budapesti szóvivője hozzátette: ha valaki kerületi polgármesternek ennyire alkalmatlan és megbízhatatlan, az főpolgármesternek is az lenne.

m1

Hasonló hírek

A Nestlé-nek is sikerült kiborítania az embereket

Géza

Polt Péter szerint nem vetődött fel, hogy visszaállítsák a halálbüntetést

info

Átadták a Év Példaképe Díjakat

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!