Image default
Gazdaság

A Fidesz-frakció szerint a szocialistáknak a bocsánatkérésüket kellett volna vinniük a mentőállomásra, mert ha rajtuk múlik, akkor a mentőellátás is összeomlott volna.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója arra reagált pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy porszívót és tisztítószereket vittek szocialista politikusok a nap folyamán a budapesti Alkotás utcai mentőállomásra, amelynek állapotáról a napokban fényképek kerültek nyilvánosságra.

Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője sajtótájékoztatón azt mondta, a Fidesz-KDNP-re nem számíthatnak a mentősök, hiszen a kormánypártok 2018-as választási programja úgy hangzik: folytatjuk a lopást és az egészségügy, az oktatás, valamint a szociális ellátórendszer lezüllesztését.

kép: Ócsa város blogja.
A kép illusztráció.

A Fidesz-frakció közleményében az áll: a szocialisták sem mentőautók beszerzésével, sem a mentőállomások állapotával, sem a mentők bérével nem foglalkoztak.

Hangsúlyozták: a Fidesz-KDNP kormányzása óta a mentőszolgálat történetének legnagyobb fejlesztése van folyamatban: 600 új mentőautót szereztek be, megújították a mentésirányítást és a mentőállomások felét, valamint béremelés indult a mentőorvosoknak és mentőápolóknak.

Forrás: magyaridok.hu

Hasonló hírek

Kiemelten ellenőrzik jövőre a munkabérre és a munkaerő-kölcsönzésre vonatkozó szabályok betartását

info

Majdnem négyezer önkormányzati lakás áll üresen Budapesten

Géza

Brutálisan nő a Honvédség tűzereje – Az éjjel Magyarországra érkeztek a szupertankok

Géza