Hirmagazin.eu
Főoldal » A Fidesz a tájékoztatja a magyar demokrácia helyzetét vizsgáló háromtagú európai néppárti bizottságot
Belföldi hírek

A Fidesz a tájékoztatja a magyar demokrácia helyzetét vizsgáló háromtagú európai néppárti bizottságot

A Fidesz tárgyalódelegációja a tényeket bemutatva, terjedelmes dokumentumban tájékoztatja a nagyobbik kormánypárt politikáját és a magyar demokrácia helyzetét vizsgáló háromtagú európai néppárti bizottságot.

A magyar tárgyalódelegáció vezetője levelet küld az Európai Néppárt (EPP) által kijelölt három politikusnak, amelyben kezdeményezi a kapcsolatfelvételt.

A levélhez mellékelnek egy vaskos anyagot, hogy az általában felmerülő, általunk ismert témákról tényszerű tájékoztatást adjanak

– nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Novák Katalin.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára, a Fidesz alelnöke szerint innentől már nem a magyar félnél lesz a labda.

A Fidesz háromtagú csapatának a legfontosabb feladata, hogy a jövőre koncentráljon, azt mérje fel, hogy a május 26-i európai parlamenti (EP-) választásokat követően milyen lehetőségei lesznek a pártnak, hol és hogyan tudjuk a leghatékonyabban képviselni a magyar emberek érdekeit, a kormány migrációval kapcsolatos álláspontját – jegyezte meg a kormánypárti politikus.

Novák Katalin annak kapcsán, hogy Manfred Weber, az EPP frakcióvezetője, csúcsjelöltje péntek este a német közszolgálati televízióban azt mondta, amennyiben a Fidesz szavazataival tudna csak bizottsági elnökké válni, akkor nem fogadná el a megbízatást, úgy nyilatkozott: nem tartja bölcs megközelítésnek, hogy valaki önként lemondjon a neki felajánlott támogatásról.

Novák Katali szerint Manfred Weber, ahogy sok minden mást, úgy ezt sem gondolta komolyan.

Az államtitkár arról is beszámolt lapunknak, hogy a 13. Családok Világkongresszusán Veronában szombaton tárgyalásokat folytatott Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettessel, belügyminiszterrel, Lorenzo Fontana családügyi miniszterrel, aki egyben a Liga főtitkár helyettese, valamint Gior­gia Melonival, az Olaszország Fivérei – Nemzeti Szövetség (FdI-AN) elnökével.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd
infostart nyomán

Hasonló hírek

Nem számol az olimpia halasztásával a japán miniszterelnök

Géza

A kormány nem akarja, hogy bárki trükközzön a közfoglalkoztatással

info

Hiba Merkel bukásában bízni az elemző szerint

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------