Hirmagazin.eu
Főoldal » A férfiak szépészeti műtéte
Divat, szépségápolás

A férfiak szépészeti műtéte

A férfibetegek a következőképpen szokták összefoglalni helyzetüket.

„Alapjában véve nekem teljesen mindegy, hogyan nézek ki, hiszen én magam jól tudom, mire vagyok képes, de szakmailag nem engedhetem meg magamnak, hogy öregnek lássanak.”

A férfiak szépészeti műtéte
kép: winpound.com

És ebben általában igazuk van.

Vajon mit vár a beteg – akár nő, akár férfi legyen is -, amikor az arcbőrének felvarratását fontolgatja. Ilyenkor is óvni kell mindenkit a túlzott várakozásoktól. Amint már elmondottuk, igazi megfiatalítás szóba sem jöhet, a betegnek meg kell elégednie azzal, amit az orvos fel tud neki ajánlani.

Néha valóban évekkel fiatalabbnak fog tűnni az arc, máskor „csak” jóval vonzóbb lesz a műtét után. Az elégedettség rendszerint attól is függ, hogy milyen meggondolások alapján jutott el valaki odáig, hogy megműttesse magát. Aki csak azért határozta el a műtétet, mert így remélte válságba jutott házasságának a megmentését, vagy mert így szerette volna partnerét maga mellett tartani, az a beavatkozás után könnyen válik csalódottá. A legtöbb esetben ugyanis nagyon valószínűtlen, hogy kizárólag a ráncocskák lettek volna a kapcsolat szétesésének az okai.

Tulajdonképpen az az ideális beteg, aki kizárólag önmaga kedvéért akarja a megjelenését kedvezőbbé tenni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy műtét után ezek a betegek szoktak a legelégedettebbek lenni.
Mindezeket a kérdéseket az orvos már az első találkozás során részletesen meg szokta a betegével tárgyalni. A helyzet azonban alapvetően különbözik a szépítő orrműtétet megelőző tájékoztatástól: az orron végzendő beavatkozás előtt a sebész pontosan meg tudja mutatni, hogy milyen lesz az eredmény. Az arcbőr felvarrásának esetében erre nincs lehetőség.

Minden plasztikai sebész rendelkezik azonban fényképekkel, amelyek műtét előtt, illetve műtét után készültek operált betegeiről. Ezeket az új betegeknek – természetesen – szívesen megmutatja. Így a beteg maga állapíthatja meg, hogy elégedett-e az orvos által demonstrált eredményekkel.

 

Forrás: lifepress

Hasonló hírek

Házi hajpakolás a fényes és életerős hajért, ami hónapokig tart! Ez a kence valóban csodákra képes!

Mazsi

Kényeztető bőrfiatalító kezelés otthon

info

Sokan használják ezt a kék tégelyes krémet, de szinte nem ismeri ezt a 10 felhasználási módját!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------