Image default
Bulvár

A férfi, aki hímtag nélkül született!

A férfi pénisz nélkül született, egy éven keresztül titkolta budapesti kedvese elől betegségéből adódó hiányosságát – írja a Bors.

2015-07-12_070540

A manchesteri Andrew Wardle és Fabian Fedra egy nyári táborban találkoztak először Angliában, ahol a lány idény munkásként dolgozott. Miután hazatért Budapestre, kapcsolatukat Skype-on keresztül tartották fenn ót hónapig. Egy idő után a dolgok komolyabbra fordultak, és Fedra elhatározta, hogy Angliába költözik Andrewhoz.

A probléma ezzel csak az volt, hogy a férfi súlyos titkot őrzött. Először azt mondta a lánynak, hogy súlyos vese fertőzése van, de ahogy kapcsolatuk egyre intimebbé vált, kénytelen volt bevallani, hogy pénisz nélkül született. Andrewnak hólyagextrophiás születési rendellenessége volt, azaz nyitott hasfallal, a köldök alatt kívül található hólyaggal jött a világra. Szervei nem belül, hanem testén kívül helyezkedtek el, nemi szerve pedig nem fejlődött ki. Azóta számos műtéten esett keresztül, amik folytatódnak, hogy élete teljessé válhasson. Amikor Fedra megtudta az igazságot, nem haragudott szerelmére, amiért ilyen sokáig titkolta állapotát.

– Nem éreztem magam átverve, a barátnője vagyok, de ez rá tartozik – mondta a megértő lány.

Forrás: PinkPencil

Hasonló hírek

Tóth Vera kitálalt! Reagált az őt és testvérét ért vádakra!

Mazsi

Arra kérte a vőlegényt, hogy foglaljon helyet, majd elénekelte a legszebb szerelmi vallomást – VIDEÓ

Edit

Őszinte vallomás: Terápiás kezelésre szorul Madárék koraszülött lánya

Mazsi