Image default
Életmód hírek

A feleségem egy harácsoló, így döntötte romba a házasságunkat

Egy gyűjtögetővel mindig nagyon nehéz – különösen, ha az illető a partnered. A legstabilabb kapcsolatot is képes felborítani, ha valaki csak arra hajt, hogy mindenből egyre több legyen. Olyanok mesélnek, akiknek a házasságát alaposan próbára teszi a tárgyak egyre növekvő halma.

„A feleségem közölte, hogy ha elválunk, ne is álmodjak arról, hogy bármiről is lemond majd. Nemcsak a gyerekek maradnak, de az utolsó teáscsészéig minden.”

„A nejem kóros gyűjtögető. Annyi hely sincs a szekrényben, hogy felakaszthassam a ruháimat, a lakásunk pedig úgy néz ki, mint egy akadálypálya. Nyomasztó hely lett a saját otthonom, még a szextől is elmegy a kedvem…”

„Most költöztünk nagyobb házba, de a férjem máris annyi cuccot halmozott fel, mint ha évek óta ott laknánk. Kibírhatatlan, az agyamra megy!”

„A feleségem gyűjtögetési mániájától már az ágyban sem férek el.”

„A feleségemnek annyi kacatja van, hogy egy éve nem tudtunk leülni az ebédlőasztalhoz.”

A feleségem egy harácsoló, így döntötte romba a házasságunkat 1

„A férjem folyamatosan ott áll a hátam mögött, amikor takarítok, nehogy véletlenül kidobjak valamit. A sok mihaszna holmi megfullasztja az életünket…”

„A feleségem nem hajlandó beszélni a gyűjtögetési mániájáról. Így aztán kénytelen voltam olyan munkát találni, amelyben sokat kell utazni.”

„Minden reggel egyre több mindent dobok ki, amikor a férjem elmegy otthonról. Már nem bírom a sok szart nézni, amit hazahord. Úgy érzem magam a saját otthonomban, mint egy ócskapiacon. Minden részletét megutáltam…”

„Egy éve be se mentem a garázsba, ahol a férjem a ‘majdcsak jó lesz valamire’ dolgait tárolja. De már a barátaimat sem merem meghívni magunkhoz.”

„Biztos vagyok benne, hogy a feleségemnek mentális problémái vannak. 15 éve alatt számtalanszor rúgták ki különböző munkahelyekről, néha kifejezetten elviselhetetlen, és gyűjtöget. Valójában el kéne válnunk, de akkor mi lesz vele.”

A feleségem egy harácsoló, így döntötte romba a házasságunkat 2

„Depressziós lettem a feleségem gyűjtögetési mániájától, gyógyszereket szedek. Már nem is takarítok, minek.”

„A feleségem gyűjtöget, és vagyonokat költ újabb és újabb tárgyakra.”

„A férjem leordított, hogy a gyerek a szeméttel játszik, miközben ő az, aki semmit nem enged kidobni.”

Forrás: Ripost

Fotó: Pixabay

Hasonló hírek

Csodaszép fotók – először találkozik újszülött kislányával az örökbefogadó pár

Edit

20 hátborzongató trükk a Halloween-partihoz, riogatni a vendégeket

Edit

Díszdoktori címet kap Matolcsy György a Debreceni Egyetemen

Géza