Image default
Belföldi hírek

„A fél falu szegény Zsolton röhögött” – Kegyetlen tréfa miatt kellett meghalnia a négygyermekes édesapának

Nagylók — A helyiek napok óta csak a gyász, a harag és az értetlenség hangján tudnak beszélni arról, micsoda otromba, kegyetlen tréfa végzett a falu legjámborabb emberével, Göbölös Zsolt (†43) közmunkással.

A férfi péntek este a kocsma teraszán az asztalra borulva elaludt. Három vendég kitalálta, hogy széket kötöz a hátára, a kezét, a lábát pedig szigetelőszalaggal csomózza össze.

Az áldozat hátára egy széket csomóztak / Fotó: Grnák László

– A pultos közben levideózta az egész jelenetet, és a felvételeket elküldte az ismerőseinek. A fél falu szegény Zsolton röhögött – mesélte a piacon egy helybéli. – Amikor egy vendég rászólt,hogy engedjék el Zsoltit, azt felelte, majd kioldozzák. Csakhogy megfeledkeztek róla, záróra után Zsolt a földre esett, és nem tudott felállni. Hajnalban a 4 órás busz sofőrje ment oda hozzá. Ő riasztotta a mentőket és a rendőröket, de addigra annyira kihűlt, hogy az életét már nem tudták megmenteni.

Göbölös Imre teljesen összetörve mutatta fia, Zsolt fotóját. Képtelen felfogni, hogy egy ilyen rossz tréfa miatt kellett meghalnia / Fotó: Grnák László

A közmunkásként dolgozó Zsolt már régebb óta nem tudott gondoskodni a négy gyermekéről, ezért a keresztanyjuk, Török Ramóna (27) vette őket magához. Amikor a kicsik megtudták, hogy az apjuk nincs többé, órákon át zokogtak.

Remélem, mindenki, aki gonosz tréfát űzött Zsolttal, hosszú évekre rács mögé kerül. Soha nem bocsátom meg, hogy a sorsára hagytak egy négygyermekes édesapát – kesergett Ramóna. – Még arra sem vették a fáradtságot, hogy megkeressenek engem vagy Zsolt édesapját, és bocsánatot kérjenek.

Zsolt négy gyermekét keresztszüleik, Török Ramóna és férje fogadta be / Fotó: Grnák László

A Blikk megtalálta a szerencsétlenül járt férfi édesapját, Göbölös Imrét (68). Ma is a fülében cseng fia utolsó mondata, hogy elmegy a boltba bevásárolni. Dehogy sejtette, hogy soha többé nem jön haza.

– Másnap reggel a boltos szólt, hogy a fiam meghalt a kocsma teraszán, össze volt kötözve a keze, a lába, a hátára pedig egy széket csomóztak – mondta Imre bácsi. – Nem hittem neki, mondtam, ne hülyéskedjen ezzel. Aztán mások is megerősítették a hírt, de én még most sem hiszem el – kesergett az idős ember.

A Blikk megkereste a kocsmát, a pult mögött ezúttal a tulajdonos állt. Ő nem akart nyilatkozni és nem kívánta kommentálni azt sem, hogy a kolléganője segítségnyújtás helyett miért fotózta le a férfit.

Az egyik gyanúsított férfi édesanyja attól fél, hogy belehal a szégyenbe / Fotó: Grnák László

A rendőrség gondatlan emberölés vétsége miatt kihallgatta a három férfit, valamennyien szabadlábon védekezhetnek. Egyikük édesanyja sírva nyilatkozott a Blikknek. – Az én Nándi fiam ártatlan, ő hozzá se nyúlt Zsolthoz, de rávallott a társa – zokogta az anya. – Nemrég temettem el a férjemet, most pedig én halok bele a szégyenbe.

Így ölhet, a túlzott hideg

Az alacsony hőmérséklet, az erős szél leviheti a testhőmérsékletet, amely a szervezet fokozott kihűlését, hipotermiát okozhat. Ha a test hője 35 Celsius-fok alá csökken, azonnali segítséget kell hívni, az izmok és az agy is végzetesen károsodhatnak.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Grnák László

 

Hasonló hírek

Miniszterelnökünk hazafiként védi Brüsszeltől a nemezetállamokat! Oszd meg!

Géza

Orbán Viktor Miniszterelnökünk nem tud “otthon” ülni.. A nagy európai tárgyalások közöpette arra is van ideje, hogy ellátogasson a Nyíregyházi Állatkertbe! (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Orbán Viktor: Nem fogjuk hagyni, hogy Soros nevessen a végén

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------