Hirmagazin.eu
Főoldal » „A fél falu szegény Zsolton röhögött” – Kegyetlen tréfa miatt kellett meghalnia a négygyermekes édesapának
Belföldi hírek

„A fél falu szegény Zsolton röhögött” – Kegyetlen tréfa miatt kellett meghalnia a négygyermekes édesapának

Nagylók — A helyiek napok óta csak a gyász, a harag és az értetlenség hangján tudnak beszélni arról, micsoda otromba, kegyetlen tréfa végzett a falu legjámborabb emberével, Göbölös Zsolt (†43) közmunkással.

A férfi péntek este a kocsma teraszán az asztalra borulva elaludt. Három vendég kitalálta, hogy széket kötöz a hátára, a kezét, a lábát pedig szigetelőszalaggal csomózza össze.

Az áldozat hátára egy széket csomóztak / Fotó: Grnák László

– A pultos közben levideózta az egész jelenetet, és a felvételeket elküldte az ismerőseinek. A fél falu szegény Zsolton röhögött – mesélte a piacon egy helybéli. – Amikor egy vendég rászólt,hogy engedjék el Zsoltit, azt felelte, majd kioldozzák. Csakhogy megfeledkeztek róla, záróra után Zsolt a földre esett, és nem tudott felállni. Hajnalban a 4 órás busz sofőrje ment oda hozzá. Ő riasztotta a mentőket és a rendőröket, de addigra annyira kihűlt, hogy az életét már nem tudták megmenteni.

Göbölös Imre teljesen összetörve mutatta fia, Zsolt fotóját. Képtelen felfogni, hogy egy ilyen rossz tréfa miatt kellett meghalnia / Fotó: Grnák László

A közmunkásként dolgozó Zsolt már régebb óta nem tudott gondoskodni a négy gyermekéről, ezért a keresztanyjuk, Török Ramóna (27) vette őket magához. Amikor a kicsik megtudták, hogy az apjuk nincs többé, órákon át zokogtak.

Remélem, mindenki, aki gonosz tréfát űzött Zsolttal, hosszú évekre rács mögé kerül. Soha nem bocsátom meg, hogy a sorsára hagytak egy négygyermekes édesapát – kesergett Ramóna. – Még arra sem vették a fáradtságot, hogy megkeressenek engem vagy Zsolt édesapját, és bocsánatot kérjenek.

Zsolt négy gyermekét keresztszüleik, Török Ramóna és férje fogadta be / Fotó: Grnák László

A Blikk megtalálta a szerencsétlenül járt férfi édesapját, Göbölös Imrét (68). Ma is a fülében cseng fia utolsó mondata, hogy elmegy a boltba bevásárolni. Dehogy sejtette, hogy soha többé nem jön haza.

– Másnap reggel a boltos szólt, hogy a fiam meghalt a kocsma teraszán, össze volt kötözve a keze, a lába, a hátára pedig egy széket csomóztak – mondta Imre bácsi. – Nem hittem neki, mondtam, ne hülyéskedjen ezzel. Aztán mások is megerősítették a hírt, de én még most sem hiszem el – kesergett az idős ember.

A Blikk megkereste a kocsmát, a pult mögött ezúttal a tulajdonos állt. Ő nem akart nyilatkozni és nem kívánta kommentálni azt sem, hogy a kolléganője segítségnyújtás helyett miért fotózta le a férfit.

Az egyik gyanúsított férfi édesanyja attól fél, hogy belehal a szégyenbe / Fotó: Grnák László

A rendőrség gondatlan emberölés vétsége miatt kihallgatta a három férfit, valamennyien szabadlábon védekezhetnek. Egyikük édesanyja sírva nyilatkozott a Blikknek. – Az én Nándi fiam ártatlan, ő hozzá se nyúlt Zsolthoz, de rávallott a társa – zokogta az anya. – Nemrég temettem el a férjemet, most pedig én halok bele a szégyenbe.

Így ölhet, a túlzott hideg

Az alacsony hőmérséklet, az erős szél leviheti a testhőmérsékletet, amely a szervezet fokozott kihűlését, hipotermiát okozhat. Ha a test hője 35 Celsius-fok alá csökken, azonnali segítséget kell hívni, az izmok és az agy is végzetesen károsodhatnak.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Grnák László

 

Hasonló hírek

A semmiből csapott le: tornádót fotóztak a Velencei-tónál

Mazsi

Szép álmokat Mindenkinek! :)

Edit

Kihúzták a Skandináv lottó nyerőszámait

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------