Hirmagazin.eu
Főoldal » A fehéreket öljük meg, ne egymást!
Külföld

A fehéreket öljük meg, ne egymást!

A Franciaországban élő afrikaiak védelmi ligájának egyik tagja megszabta a “helyes irányt” egy párizsi tüntetésen. A kiirtandók között kínaiak és indiaiak is vannak…

A fehérek elleni gyilkos hadjárat akkor kezdődött el Dél-Afrikában, amikor 2016-ben Cyril Ramaphosa, az ország új elnöke megígérte, hogy helyre fogja állítani az 1600-as években a fehérek bejövetele előtti helyzetet. Egy évvel később már 404 fehérek által vezetett farm ellen támadtak a az AfriForum csoport szerint és a 700 fehérek elleni támadásnak 74 halálos áldozata is volt.

Nem eltagadva azt, hogy a feketék többségét a fehér uralkodó osztály rasszista törvényei uralták 1948-tól az 1990-es évekig, most fordult a kocka és a feketékből lettek a rasszisták. A Franciaországban élő afrikaiak “védelmi ligájának” (LDNA) tagjai tüntetést szerveztek a párizsi, dél-afrikai nagykövetség elé.

Az őket befogadó ország biztonságában azt skandálták, hogy Dél-Afrikában fehér rasszizmus van és ha ez nem változik meg, visszajönnek és felgyújtják az épületet. Az LDNA egyik tagja arról beszélt: “Ha idegengyűlöletet akarsz, akkor rendben van: kezdd el megölni a fehéreket, a kínaiakat, az indiaiakat, de ne öld meg a (fekete) testvéredet! Mindannyian feketék vagyunk!„ A felszólalást tapsvihar követte.

A Twitteren terjedő videó ellen egyelőre csak az OLRA szervezet tiltakozott. Ők egy franciaországi egyetemistákból álló csoport, amelynek tagjai a fehérek elleni rasszizmus ellen harcolnak.

Forrás: Ripost/ TVLibertes

 

Hasonló hírek

Megvonta Matteo Salvini mentelmi jogát az olasz szenátus

Géza

Újabb mészárlás történt Amerikában: több halott, rengeteg sérült

Mazsi

Egymásnak estek az osztrák miniszterek a migránsok miatt

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------