Image default
Külföld

A fehéreket öljük meg, ne egymást!

A Franciaországban élő afrikaiak védelmi ligájának egyik tagja megszabta a “helyes irányt” egy párizsi tüntetésen. A kiirtandók között kínaiak és indiaiak is vannak…

A fehérek elleni gyilkos hadjárat akkor kezdődött el Dél-Afrikában, amikor 2016-ben Cyril Ramaphosa, az ország új elnöke megígérte, hogy helyre fogja állítani az 1600-as években a fehérek bejövetele előtti helyzetet. Egy évvel később már 404 fehérek által vezetett farm ellen támadtak a az AfriForum csoport szerint és a 700 fehérek elleni támadásnak 74 halálos áldozata is volt.

Nem eltagadva azt, hogy a feketék többségét a fehér uralkodó osztály rasszista törvényei uralták 1948-tól az 1990-es évekig, most fordult a kocka és a feketékből lettek a rasszisták. A Franciaországban élő afrikaiak “védelmi ligájának” (LDNA) tagjai tüntetést szerveztek a párizsi, dél-afrikai nagykövetség elé.

Az őket befogadó ország biztonságában azt skandálták, hogy Dél-Afrikában fehér rasszizmus van és ha ez nem változik meg, visszajönnek és felgyújtják az épületet. Az LDNA egyik tagja arról beszélt: “Ha idegengyűlöletet akarsz, akkor rendben van: kezdd el megölni a fehéreket, a kínaiakat, az indiaiakat, de ne öld meg a (fekete) testvéredet! Mindannyian feketék vagyunk!„ A felszólalást tapsvihar követte.

A Twitteren terjedő videó ellen egyelőre csak az OLRA szervezet tiltakozott. Ők egy franciaországi egyetemistákból álló csoport, amelynek tagjai a fehérek elleni rasszizmus ellen harcolnak.

Forrás: Ripost/ TVLibertes

 

Hasonló hírek

Lefeküdt a 15 éves lánnyal, mikor annak bántalmazási ügyében kellett volna nyomoznia

Géza

Tanárokat mészárolt le az Iszlám Állam

Mazsi

Japán bepánikolt: atomcsapásra készülnek országszerte

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------