Hirmagazin.eu
Főoldal » A Fa­ce­boo­kon ke­resi fe­le­sé­gét a piás sztár
Bulvár

A Fa­ce­boo­kon ke­resi fe­le­sé­gét a piás sztár

Las­san már 2 éve nem ivott egy korty al­ko­holt sem Mc Hawer, aki ko­ráb­ban masszív al­ko­ho­lista volt! A mu­la­tós rap­per bol­dog­sá­gá­hoz már csak egy szexi ba­rátnő hi­ány­zik!

Mc Hawer mellett egyetlen percre sem lehet unatkozni! Nemcsak azért, mert a mulatós sztár állandóan viccelődik, hanem azért sem, mert ő tényleg minden pillanatban csinál valamit! A zenész – aki korábban naponta több liter bort és töményet is képes volt meginni – lassan már két éve tiszta. Hawer rájött arra, hogy egyszerűen muszáj olyan aktív életet élnie, amilyet csak lehet, mert ha unatkozni kezd, az nem vezet majd semmi jóra!

Az idei nyarat is főleg sportolással töltöm. Van egy nagyon jól felszerelt sátram a Velencei-tó partján, sokat vagyok ott. Amikor csak tehetem, bringára pattanok és tekerek a tó körül. De azért jó lenne, ha már egy csinos nőt is felhajthatnék!

– viccelődött a Ripostnak Hawer.

A zenész ugyanis azóta nem járt senkivel, mióta 20 év piálás után végre lerakta a poharat. Korábban mindig fiatalabb, csinos barátnői voltak,akik aztán rendszerint az ivászatok miatt léptek le mellőle, de mostanában egyszerűen nem jön össze neki az ismerkedés.

Idén nyáron is sok fellépésünk van társammal, Tekknővel. A falunapokon vagy a diszkókban olykor észreveszem néhány nőn, hogy benne lennének ebben-abban, de bevallom, engem az egyéjszakás kalandok nem vonzanak, azokból már volt elég!

Én inkább komoly barátnőt szeretnék magam mellé. Viszont még a randizásig sem jutottam el senkivel az elvonó óta! Lehet, hogy a pia miatt korábban nem voltam annyira válogatós, de mostanában nem ért olyan villámcsapás, ami után udvarolni kezdtem volna egy nőnek. Pedig közben a libidóm az egekben van! – folytatta mosolyogva Hawer.

hirmagazin_2015-08-01_182144

A zenész most úgy döntött, hogy a Facebook-oldalán hirdeti meg, hogy társat keres! Felhívására egyelőre még nem jelentkezett senki sem, de  Hawer azért bízik benne, hogy végül egy szexi szingli nő levele landol majd nála. Neki előre is azt ígéri, durvajó élete lesz mellette!

forrás: Ripost

Hasonló hírek

Leonardo DiCaprio 20 millió dollárral támogatja a klímaváltozás elleni küzdelmet

Géza

Katalin hercegné olyat tett, hogy már senki nem mondhatja, nem ér a nyomába Diana hercegnőnek. Ő a szívek új hercegnője!

Mazsi

Ez meg hogy lehet? Csodaikerpár: mindketten idősebbek a másiknál!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!