Főoldal » A dzsihádista fickók kikeltek magukból az orosz bombázások miatt – VIDEÓ
Külföld

A dzsihádista fickók kikeltek magukból az orosz bombázások miatt – VIDEÓ

Nap mint nap derülnek ki azok a kisebb nagyobb titkok, melyek alátámasztják azt a sokak által megfogalmazott gyanút, hogy a nyugati államok, élükön az Egyesült Államokkal titokban és törvénytelenül támogatják a közel-keleti terrorista szervezeteket.

A dzsihádista fickók kikeltek magukból

Az orosz légicsapások alig két hét alatt töbszörösét okozták annak a veszteségnek az ISIS és más “mérsékelt” terrorcsoportok számára, mint amit az USA vezette koalíció könyvelhetett el másfél éves ténykedése során Szíriában és Irakban, ahol természetesen szintén törvénytelenül avatkoztak be annak érdekében, hogy eltávolítsák a hatalomból a törvényesen megválasztott szír Bassár el-Aszad elnököt. Hogy mindenki érzékelhesse a kialakult helyzet az iróniáját, az alábbi rövid videóval próbáljuk bemutatni azt a valóságot, amiről most már egyre többen tudják, hogy igaz, de hivatalosan természetesen örökké tagadni fogják.

A videó felirata nem a valódi szöveg átirata, az teljes egészében kitalált, de valószínűleg közelebb áll a valósághoz, mint az sokan gondolnák.

 

forrás: Újvilágtudat

Hasonló hírek

Embercsempészeket lepleztek le nemzetközi akcióban

Géza

Újabb áldozatai vannak az ítéletidőnek Olaszországban

Géza

Döbbenet: tűvel szurkálta meg diáktársait egy fiú az iskolában

Mazsi