Autók - motorok - hajók

A dubaji rendőrség új autói

Ezúttal nem egzotikus vagy ritka autókkal bővült a világ egyik leggazdagabb rendfenntartó szervének gépjármű-parkja, hanem növelt hatótávval rendelkező elektromos járművekkel. Egyszerre nyolc Chevrolet Bolt került a dubaji rendőrség flottájába.

Miközben többször írtunk, milyen drága és villámgyors autókat kapott a dubaji rendőrség, ezúttal nem a villogás vagy a fényűzés, hanem a praktikum és a környezettudatosság szerepeltek az első helyen, ugyanis nyolc darab Chevrolet Bolt (idehaza Opel Ampera) elektromos négykerekű került az arabok tulajdonába.

„A Chevrolettel kötött együttműködésünk a hatásosabb szolgálatért és Dubai környezettudatos hozzáállásáért jött létre. A nyolc új Chevrolet Bolt EV autó dubaji rendőrséghez kerülése nagy hatással lesz azon célunk elérésében, hogy népszerűsíteni tudjuk az elektromosság előnyeit az Emirátusban” – mondta Dr. Muhammad Nasser Al Razooqi, közlekedési miniszter.

Az Arab Emirátusok legnagyobb városának rendfenntartó szervei természetesen fehér alapon zöld csíkokkal és feliratokkal díszített Boltokat kapnak LED fényhidakkal szerelve.

Forrás: autoblog.hu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Még az idén megérkezik a Škoda új kompakt modellje, a Scala

Géza

Leleplezték az új Audi A6-ost! Részletes elemzés az új Audi A6-ról! (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Trendi női villanyautók

info